Две неразделни сестри

1

Две души, родени в различни краища на света и намерили своя общ дом и семейство. Как осиновявайки, се учиш да даваш любов и приемаш различните като родни?
Тази затрогваща серия любов е наречена "Просто различни" и е дело на майката-фотограф Анна Ларсън. Тя улавя най-съкровените мигове на своите две дъщери, които прекарват цялото си време заедно. Анна е майка на три деца, две от които са биологични, а третото е осиновено момиченце от Етиопия. Мисълта за осиновяване винаги била в сърцето й. "Още след като завърших училище работих като доброволка в селище за изоставени деца в Хаити. Там се влюбих в едно от децата, поверени на моите грижи. След като си тръгнах, получих тъжната вест, че детето е починало след тежко боледуване и усложнения от ХИВ. Това ме разстрои до дъното на душата ми, а аз обещах че ще осиновя дете, когато създам свое семейство. Така и стана. Да приемеш дете в семейството си е прекрасно преживяване, и макар не винаги да е лесно, то сплоти всички ни още повече.", споделя Анна.
Снимките от тази серия започват спонтанно преди 2 години, когато Семениш и Хевън са във вихъра на своите игри и малки спорове, по пътя към голямото приятелство.

2

3

4

5

6

7

9

10

11

Повече на: anna-christine.com
Източник и снимки: My Modern Met

4149 Преглеждания