Красиви съвети за декориране с цветя от Каролин Рьом

За да създаде зашеметяващ център на масата, авторът, градинар и декоратор Каролин Рьом заема различни текстури в една проста палитра от цветове и я разлива във ваза, по възможност в такава с голямо гърло.

1

6

"Аз не съм голям фен на организирането на цветята по точно определени правила.", казва Каролин. "Ако четете и се ръководите от стари книги за аранжиране, вие ще се окажете с много неестествено изглеждащ букет."

Вместо това, Каролин прилага опита си като чирак при един от най-добрите цветари в Париж, както и инстинкта си, като смесва форма, цвят, текстура и размер, за да получи приятен ефект в игрив, но контролиран смесен цветен режим.

3

4

"Може би човек не може да има множество едновременни любовни връзки с хора (не и без усложнения), но може да го направи с цветята: колкото и да са благоприятствани червените лалета, сърцето ми принадлежи, както и да пищните лилави, така и на розовите и виолетови видове", казва Каролин.

2

"Интересното за люляците" казва Каролин Рьом в новата си книга, Flowers, "е, че в един букет те могат да стоят добре едновременно, както на преден план, така и като фон. Ключът, обаче, се скрие в стъблата им. В стъклена ваза, те се превръщат в част от картината и изглежда разхвърляни."

10

11

8

9.1

9.2

9.3

9

7

12

13

14

15

16

"Розата, повече от всяко друго цвете, формира специална алхимия, като прави всеки момент по-интензивен: това е усещане подобно на любовта, която всеки път ни носи уникалност в живота. Това елегантното цвете обича и цени компанията на други цветя."

"В розата, аз намирам тафта и тюл, тъмночервено кадифе в буфан рокля.", споделя своето отношение към любимите си цветя Каролин.

17

18

19

20

21

Като автор на редица книги за аранжиране на цветя и градински дизайн, Каролин Рьом инструктира читателите към организиране цветята по начин, по който да акцентират на красотата им.

22

23

24

25

26    27

Тя е описвана от американската пресата като една от най-красивите и очарователни жени в Ню Йорк. След забележителни две десетилетия с впечатляваща кариера като един от властващите дизайнери в света на модата, 10 години от които, като част от екипа на Оскар де ла Рента, като създател на собствен бранд през 1984 г., и в резултат на целия й принос за стил, тя е избрана за председател на Съвета на модните дизайнери на Америка.

Но силната страст към красивите неща разширяват хоризонта на въображението й извън сферата на модата в забележителен усет към интериорен дизайн, градини и цветя, нова творческа посока, чрез която тя достига до много по-широка аудитория и допринася за стила на жените, които може да не са в състояние да купуват висша мода, но имат желанието красотата да присъства в техните домове.

Дизайнер, писател, градинар, фотограф, любител на кучета, скиор и горд автор на флорални аранжировки и композиции, така се самоопределя самата Каролин Рьом.

28

29  30

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност