"Bloom My Buddy" ~ един съвет за подреждане на цветя от Холандия

"Bloom My Buddy" е иновативен проект на ваза с дизайн от Niels van Eijk и Miriam van der Lubbe.

Тази уникална ваза се състои от три отделни части, всяка със свой собствен резервоар и перфорирана навсякъде, така че да може да се "облича" по начин и цветя, които желаете. Тя може да се превърне в едно момиче, едно момче или може би дори странно извънземно същество. Може да се организира висша мода цветна рокля с натрапчиво зелени хризантеми или гневен поглед с трънливи клони.

1

"Bloom My Buddy" е малък човек, който носи настроение и дава възможност за творческо експериментиране за елегантно декориране с цветя.

2

03

3

5

6

7

01

02

04

4

05

8

9.2

9

10

11  12

13

14

Работата на забележителните дизайнери е включена в музеи и галерии по целият свят, също така те проектират изложби за други, както и пространствени концепции в обществени сгради. Като ентусиазирани привърженици на холандския дизайн те са и преподаватели, участници в дебати и винаги готови за една добра дискусия за стратегия или визия . С една дума, Niels van Eijk и Miriam van der Lubbe са у дома си в много области.

Техният стил се характеризира със своето разнообразие, както в материали, така и в резултати и още едно нещо, което обединява тяхната работа е създаването на едно преживяване, което смайва, отваря очите и умовете.

Като правило, те никога не правят едно и също нещо два пъти. "Това ще съсипе магията.", казват те.

Снимки: momsandmojitos.com

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност