Мъжът прощава на слаб човек. Жената никога не прощава на слаб човек ~ Мирзакарим НОРБЕКОВ

За жените, мъжете, отношенията, брака и любовта, думата има тънкият познавач на човешката психология, професор Мирзакарим Норбеков.

Абсолютно е забранено да си правите експерименти с живота, защото в края на дните си може да се наложи да си кажете: „С експеримента нищо не излезе, защото експериментаторът беше идиот”.

Когато го има богатството, а в душата няма нищо, това е нещастие.

Силните хора сключват брак, слабите хора живеят на семейни начала – свободна любов.

Съжителството на семейни начала означава, че подсъзнателно казвате на партньора си: „Не си точно това, което  ми трябва”.

Самката не ражда потомство от по-слаб самец.

Печеленето на пари винаги е било територия на мъжете.

Мъжът има склонност да поема риск – това първо. Мъжът не може да търпи да ограничават свободата му, това второ.

Ако мъжът в семейството започне да се измества към женската територия или жената  към мъжката, такова семейство угасва. Защото между тях изчезва разликата в потенциалите.

Уважаеми мъже, слушайте жените си , ако говорят лоши неща по адрес на някои мъже. Умът може да бъде излъган, сърцето не ще го излъжеш!

Всички жени са красиви! Най-красивото лице е лицето на майка ни, което виждаме в детството, което става основа за представата за красота и женственост.

Тайнствеността привлича мъжа, а яснотата и предсказуемостта го отблъскват.

Скъпи жени, територията на семейството това е вашата сфера на  отговорност. Ако искате да имате здраво и любящо семейство, ще трябва  много да се стараете.

Не е възможно мъжът да бъде направен по-добър или по-лош. Още повече да  бъде превъзпитан. Невъзможно е! Всеки ваш опит да го промените ще доведе до разпадане на семейството.

Мъже, които се страхуват от жените си не съществуват в природата. Съществува притеснението да не обидиш жена си. Това са  различни неща.

Мъжът не може да се подчинява на когото и да било. Той в  крайна сметка към абсолютно нищо не е привързан, към жена си се отнася като към свое продължение – уважава я, цени я, може да я носи на ръце.

Мъжът прощава на слаб човек. Жената никога не прощава на слаб човек.

Помнете, че с очите на жена ви гледат хиляди и хиляди нейни прародителки, поели и предали нататък щафетата на живота. Женската им мъдрост винаги ще проверява силата ви, за да разберат, може ли от вас да бъдат заченати и отгледани деца или трябва да се търси друг, по-силен самец.

Истинската любов се ражда, скъпи мои, тогава, когато хората знаят един за друг абсолютно всичко. Разтворете един за друг сърцата си и се приемете с всичките си достойнства и недостатъци.

Избрано от „Опитът на един глупак 3”, Мирзакарим Норбеков
Снимки: norbekov.com

13457 Преглеждания