Какво тук значи някаква си хубост

"Страшно" красивите модели

1

Златно сечение, симетрия, мерки, правила... Времето има свои неписани закони, а правилата отдавна слязоха от модните подиуми и кориците на списанията. Разрушавайки всички стереотипи относно класическата красота, ето най-впечатляващите нови герои в света на модата.

Виктория Модеста – момичето без крак
Латвийската певица и модел, преживя 15 неуспешни операции в опит да спаси увредения при раждането й крак. Последната мярка е жестока – ампутация. Но увереността не напуска красивото и смело момиче. Дори напротив. Със своя пример тя вдъхновява и връща вярата на много хора.

2 4

3 5

***

Ерика Ервин - два метра красота 
35-годишна калифорнийка, фитнес треньор и актриса. Трансджендър - моделът , който благодарение на своя исполински ръст от 2 м и 5 см., държи рекорда за най-високо присъствие в света на модата.

6 6а

***

Извънземната Маша Телна 
Украинската красавица с огромни очи. Често наричана "Пришълецът" и "Принцесата на елфите".

7 8

8а

***

Сексапилната Лили Макменами 
Изгряващата звезда на модния небосклон, меко казано притежава необичайна хубост. Лили покорява световните подиуми и печели милиони мъжки сърца с устни и изкусителни форми.

9 9а

***

Провокацията Мелани Гайдос
Артистичен модел от немски произход, живеещ в Ню Йорк. Със своята необичайна външност, Мелани е магнит за фотографи и художници. Момичето с плешива глава, не се срамува от голотата и често се осмелява да разкрие всичко от своето тяло. Без вежди, мигли и заешка уста - всичко това е част от неповторимото й присъствие. Става популярна след участието си в клипа на Rammstein - Mein Herz Brennt.

10 10b

10c 10а

***

Апетитната Денис Бидо 
28-годишната пуерториканска красавица е най-известният модел със съблазнителни овални форми размер XXL. Бидо е горда с това, че успя да наложи пищността като нова модна линия, а това зарадва и вдъхнови милиони хора по света.

11 11a

***

Андрогенната Кейси Леглер 
Французойката се превърна в първата жена-модел, която сключи договор да се снима като мъж и рекламира мъжки дрехи. Височина - 188 см, къса подстрижка, остри скули, волева брадичка – какво й трябва на една жена...

12

***

Кривогледата хубавица Мофи
Наричат я новата Кейт Мос. Мофи добива популярност благодарение на своите красиви кривогледи очи. И това е възможно в света на модата.

13.1 13.2

***

Зеленооката африканка албинос Диандра Форест 
Тази екзотична хубост е изключително необичайно явление сред африканците, а света е прехласнат по чертите на Диандра.

14 14a

***
Източник и снимки: kulturologia.ru

Webstage.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK