Мадона създаде своя марка продукти за грижа за кожата MDNA SKIN

55 годишната поп икона Мадона създаде своя собствена марка за красота и грижи за кожата MDNA SKIN в сътрудничество с водещата японска компания за козметика MTG Cosmetics.

"Целта на марката е да оспори жените и тяхната информираност за изкуството на красота и грижа за кожата.", казва Мишел Пек, посланик на марката на легендарната певица. "Използването на тези продукти рутинно, като част от дневният режим за грижа за кожата създава еластична и сияйна кожа, преизпълнена с енергия след всяка употреба."

Продуктите на новият бранд ще включват Chrome Clay Mask , Skin Rejuvinator и серум.

"Тайната за добра кожа /и достойно остаряване/ е превенцията, така че ние смятаме, че никога не е твърде рано да започнем да мислим за нашите анти-стареене грижа за кожата, нали?"...

MDNA SKIN планира да отвори първият официален магазин на марката на Omotesando, Токио, Япония. Булевард Omotesando е известен като една от най-имиджовите модни улици в света, с присъствието на множество водещи брандове от света на модата и техните витрини.

" Да имаш добра кожа е важно за мен...", Мадона

 

Webstage.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK