NINIETTE 66 - яхтата бижу на BUGATTI

Palmer Johnson и Bugatti обединяват своите опит и традиции в проектирането и технологиите,  материализирайки своята безстрашна визия за бъдещето на спортните яхти. Вдъхновени от Bugatti Chiron, резултатът от тази силна алхимия е лимитираната серия Niniette 66.

СПОДЕЛЕНО ДНК

Смелата визия за бъдещето е превърнало мечтите на Bugatti в реалност, наречена Niniette 66. Френският гигант, съвместно със специалистите в създаването на луксозни яхти Palmer Johnson, са разработили лимитирана серия на най-луксозния засега плавателен съд в света.

207 ГОДИШНО НАСЛЕДСТВО

Опитът на Palmer Johnson в изграждането на най-иновативните яхти в света бива комбиниран с инженерните отличителни черти на Bugatti, за да създадат перфектна симетрия и зашеметяваща графика. Отличителните черти на Palmer Johnson като използването на най-модерните материали и революционния корпус, са включени безпроблемно в дизайна на тази яхта, която просто не прилича на никоя друга.

НАСЛЕДСТВОТО НА PALMER JOHNSON

Още от създаването на две занаятчийски строителни лодки през 1918 година, Palmer Johnson си спечелва водеща репутация в областта на иновациите.

Palmer Johnson – пионери в използването на алуминий в своите ветроходни яхти, които печелят всяка голяма надпревара. Palmer Johnson – създателите на яхтата през 1979 година, която си остана най-бързата яхта в света за повече от десетилетие. Palmer Johnson – иноватори в използването на карбонови нишки в новата SuperSport серия. Palmer Johnson – тези, които прекрачват всички граници в областта на дизайна и технологиите и завинаги си спечелват водещо име в областта на луксозните яхти. Niniette е просто последната изява на напредничавото им дизайнерско мислене, съчетано с безкомпромисното им отношение към артистизма и майсторството.

НАСЛЕДСТВОТО НА BUGATTI

Bugatti правят бързи коли. Всъщност най-бързите в света. Създадена преди повече от 100 години от италианеца Еторе Бугати, тази марка има забележителна история в майсторството на индивидуалната изработка, развито със забележителен усет към дизайна, изпълнението и артистичността.

От спечелването на първия Монте Карло Гран през 1924 година, за да поддържат рекорда си за най-бърз автомобил в света, иновациите винаги са били сред основните ценности на Bugatti. Въпреки това малко хора знаят, че Bugatti са се занимавали и със строителството на плавателни съдове. Когато принц Карло Маурицио Русполди им поръчва да създадат единствена по рода си моторна лодка през 1930 година, основателят Еторе Бугати кръщава тази водна красавица Niniette – галеното име на най-малката си дъщеря Лидия.

ИЗПИПАНА ДО СЪВЪРШЕНСТВО

Щом става въпрос за Bugatti, ясно е, че Niniette 66 е щателно пригодена към вашите индивидуални желания. На разположение са многобройни възможности, чрез които можете да постигнете желаното ниво на персонализация. Можете да изберете между богат набор от материали, цветове и покрития. Нека вашият вкус определи избора ви.

Модернизъм и разкошен комфорт са балансирани в перфектна хармония. Интериорът изискано отдава почит на автомобилното наследство на Bugatti, като същевременно запазва лукс, съхранен в смес от благородни метали. Корпусът на яхтите е покрит с титан и карбонови нишки, което го прави здрав и лек.

Има места, които се помнят завинаги. Главната кабина на Niniette 66 е незабравима. Една светая светих, като никоя друга – красотата на интериора се крие в плаваща хармония на противоположностите – мека кожа и полиран метал; велур и карбон.

Niniette разполага са свърхмодерен стабилизиран корпус, какъвто можете да очаквате само от Palmer Johnson. Моделът, който изцяло е облечен в мрамор и кожа развива 44 възела в час (80/км.ч). Странични подпори осигуряват допълнителна устойчивост за по-голяма стабилност в покой.

Най-малката версия на яхтата е дълга 12.8 метра, средната – 19.2 метра, а най-голямата – 26.8 метра.

Източник и снимки: Bugatti Niniette

7286 Преглеждания