8 преимущества в полза на връзката с по-възрастен мъж

Младите жени предпочитат да се срещат с мъже, които са техни връстници. И това не е лошо. Лошото е, че отношенията, при които мъжете са доста по-възрастни от жените имат лоша репутация. Но не бързайте да осъждате младите дами, които са потърсили щастието си в прегръдките на солидни зрели мъже. Работата тук, не е само в парите.

1.Той знае, от какво има нужда.
Зрелите мъже още от самото начало знаят какво искат от връзката и отношенията. Те бързо разбират, подходяща ли е дадена жена или не. Те са открити и настроени за откровени разговори. С тях, по-младите жени се чувстват уверени и общуват с лекота. В сравнение с вечно колебаещите се и нервни младежи около 20-те, срещата с по-улегнал мъж е като глътка свеж въздух.

2. Той е материално обезпечен.
Повечето от тези мъже са материално добре осигурени. Дори да не са богати, те умеят да заработват парите си. Та, най-вероятно, бъдещото ви семейство няма да е сред бедстващите. А и няма да сте сред все по-големият брой съвременни жени, осигуряващи основния доход у дома.

3. Никога няма да чуете от него – "Изчакай, точно сега съм отдаден на кариерата си!"
Зрелите мъже умеят да ценят отношенията и свободното си време. Те вече са извървели пътя на своята важна кариера и могат да се съсредоточат върху вас. И навярно ще се удивите, колко често неговите интереси и увлечения ще съвпадат с вашите. Много мило, нали?

4. Ако страдате от нерешителност, той ще реши вместо вас – а вие няма да имате нищо против.
Опитните мъже знаят много повече за всичко, което доставя наслада за тялото, душата, сетива. И са готови да се отправят на романтично приключение с вас, вашата любима - при това веднага. Те не ходят навъсени с часове напред-назад, в дълбоки противоречия относно това, какво да се прави, къде да се ходи, а защо изобщо да се ходи, когато най-добре е да си стоите в къщи.

5. Сексът се превръща в занимание по любов.
Може да не се съмнявате в това – ще ви държи често за ръка, ще ви запознава с всичките си приятели, ще ви поставя в центъра на своето внимание. С него сексът ще бъде истински, пълноценен, наситен с нежност и удоволствие. Целувки, комплименти, подаръци – той знае, как да докосва душата и тялото ви. И всички тези преживявания ще бъдат споделени, а не егоистично отметнати в една посока. За тези мъже сексът е чувственост, а не приключение.

6. Той цени дълбоките отношения.
Зрелите мъже действително умеят да се наслаждават на добрите, дълбоки разговори. На тях им е интересно да знаят всичко за вас - за вашата кариера, чувства, впечатления, гледни точки. Те обичат да спазват всички правила и традиции. На тези мъже рядко ще им напомняте важните семейни дати и годишнини – те знаят по-добре от вас.

7. Той оценява вашата младост.
Уверените в себе си мъже ценят общуването с млади умове и често са заобиколени от ярки и интересни личности, предавайки им своя опит. Зрелите мъже ценят младите жени – те са благо, за което си струва да се потрудят. И те самите, ще се постараят да съхранят младостта в съзнанието и тялото – колкото се може по-дълго.

8. Той знае, какво е семейството.
Опитът и мъдростта идват с възрастта. И това не е никаква тайна. По-възрастният мъж може да открие един нов свят пред вас. И най-важното – той не се бои от зрели, дълбоки отношения. Докато по-младият избраник никак не може да определи, дали иска да се жени или не, по-солидния мъж няма да ви държи в подобно напрежение – или ще ви предложи, или ще ви убеди, че това да останете с него е равносилно на истински брак. И дори той да не стане баща на вашите деца и любовта ви не устои на житейския напън, за вас това преживяне ще бъде ценен опит. А от опит глава не боли.

Източник: lifter.com
Снимка: Sex&The City

7883 Преглеждания