Огромни сиво-сини очи, копринени тъмноруси коси, съвършено лице. Тя е 9 години, но вече знае какво е да снимаш за модните гиганти Roberto Cavalli, D&G, Armani, Fendi, Ermanno Scervino, Prada. Родена на 27 декември 2005 г. в Москва, Кристина Пименова е детето-супермодел, наречeно още "най-красивото момиче в света". Тя обаче има и други таланти – изгряваща надежда на художествената гимнастика, носител на златен медал от Шампионата "Алина" 2013 г. и много други състезания.
Бащата на Кристина е футболист, а майката – бивш модел. Гликерия Широкова е приела присърце нарастващата популярност на малката си дъщеричка и е изцяло посветена на многобройните й ангажименти по света. Нейна е инициативата за въвеждането на Кристина в модния бизнес. Когато е едва на 3 годинки, майката прави професионална фотосесия на дъщеря си и изпраща снимките на известната модна агенция «President Kids». Кристина вече има опит и на модния подиум и споделя, че много би искала да се снима в киното. Мечтата й за ролята на Ренесми в кино-сагата „Здрач" се проваля заради лош английски, но и това вече е поправено.
И макар в света на модата винаги да е имало деца-модели, случаят на Пименова е доста по-различен. Фен-страницата й във Facebook има почти 3 милиона харесвания и е следвана от над половин милион души. Именно там се разразяват и онлайн войните между възмутени родители и майката на Кристина, която администрира страницата. Много от упреците към майката критикуват провокативните според тях снимки на 9-годишното момиче, което вече е получило и предложение за брак. Гликерия Широкова заявява, че ако някой вижда сексуални намеци в снимките на дъщеря й, навярно сам има перверзно мислене. Невинни ли са снимките на Кристина, експлоатира ли майка й нейното детство и красота за собствени цели – тези въпроси продължават да провокират разговори на висок тон в света на модата.

2

3 4

5

6

7

8 9

10

11

12 13

14

15

16 17

18.1

18

19

20

22 23

24

25

26 27

28

29 30.1

32

33