Намерете уникалната почивка - много неща в едно, за пълен релакс!

Знаете ли защо апартхотел "Лъки Банско" ще направи почивката ви уникална и ще започнете да ходите там често? Защото ще можете да съчетаете много неща, сякаш сте на различни места. Преди всичко ще ви са осигурени комфорт и развлечения в петзвезден хотел - апартхотел "Лъки Банско".

Както подобава по водещите хотелски стандарти, там няма да ви липсва нищо и ще си гледате спокойствието, ще можете да ползвате всички екстри на хотела и комплексите му. Така, макар и в подножието на Пирин, в "Лъки Банско" ще имате например и екстри като на море – в аква комплекса. Към това започваме да прибавяме допълнителни възможности за разнообразни приятни изживявания, които този луксозен хотел в Банско предлага на открито. Много съществен плюс е, че ще имате възможност за разкошен релакс сред неповторима планинска красота, призната и от ЮНЕСКО за уникална - Пирин като природен парк е обявен за една от териториите със световно значение. Общението с тази красота - излети или преходи с натовареност, каквато пожелаете, планинска езда, риболов, лов, гледки, спиращи дъха – е нещо незабравимо, зареждащо със страхотна енергия! А към това прибавяме и възможностите за разнообразен спорт, плюс културен туризъм. За който впрочем трябва да знаете, че също е уникално изживяване: в Банско и околностите има над 140 паметници на културата, които ще ви потопят в богатата българска история.

Това са исторически и архитектурни забележителности, където няма къде другаде да видите. Като например мемориалът на Паисий Хилендарски е мястото, където единствено може да се разгледа точното копие на килията, в която е написана му "История Славянобългарска". Другото интересно и любопитно място е  църквата "Свети Свети Теодор Тирон и Теодор Стратилат" в Добърско, която датира от 1614 г. и е под закрилата на ЮНЕСКО, защото има уникални, много добре запазени стенописи, които не могат да се видят никъде другаде по света. Или маршрутът Огняново - Лещен – Ковачевица - уникално съчетание на прекрасна природа и културни забележителности от епохата на Възрождението - бели къщи с бели на цвят чардаци, големи селски дворове, тесни чакълести улички, провиращи се между високите, подобни на крепостни стени огради…

Предлаганите развлечения са толкова много и разнообразни, че всеки ще намери каквото му харесва за една приятна, изпълнена със свежи емоции, незабравима ваканция. И това важи - ако говорим за семейна почивка, за цялата фамилия, независимо колко са поколенията, колко и на каква възраст са децата, или родителите са решили да се отдадат на самостоятелна почивка.

За удобствата и комфорта в "Лъки Банско" не се съмнявайте – те са по водещите хотелски стандарти и това е забелязано, и оценено както в България, така и на международно ниво, и - разбира се, от клиентите. Най-напред може да споменем оценка „Отличен“, която хотелът е получил от своите гости, отразили отзивите си в престижния Trip Advisor. Към това можем да добавим и двете номинации за 2013 и 2014 за Най-добър хотел в Банско, по оценка на Портала на общините в България, най-високата оценка за всички хотели в България, която е дадена от най-известния и голям международен туроператор ТУИ, Великобритания. Апартхотел Лъки Банско е и носител на отличие от от Travelife за топ еко хотел. И още – хотел "Лъки Банско" е също и член на престижната американска Luxury Group, която е лидер в достъпа до световни луксозни хотели!

Това само по себе си говори много, но все пак ще споменем някои основни неща, които ви очакват в хотела. Този хотел пет звезди предлага 67 студиа, 47 апартамента и президентски апартамент. Помещенията са просторни и богато обзаведени с всичко, необходимо за пълноценна почивка – безжичен Интернет, телевизор, мини сейф, телефон, напълно оборудван кухненски бокс с екстри като кафе машина Lavazza, котлон от керамика, тостер за сандвичи, кана за вода, микровълнова фурна, хладилник, прибори, съдове. А баните са така луксозни – вана, душ, сешоар, телефон и SOS система, френска козметика, че няма да ви се излиза от тях… На ваше разположение ще са СПА-центърът, аква комплексът, за който споменахме – с два басейна и уникалният италиански ресторант "Леонардо, който е част от него, ресторант "Ле Бистро", елегантен лоби бар с лятна градина…

Накратко – говорите ли за пълноценна семейна почивка – свържете се с апартхотел "Лъки Банско". Ще получите много повече отколкото сте очаквали!

Снимки: Апартхотел Лъки Банско

4766 Преглеждания