Изгубете се в неповторимите черно-бели планински пейзажи на Скот РИНКЕНБЕРГЕР

Скот Ринкенбергер е сиатълски спортист-фотограф, специализирал се в областта на пейзажната фотография. Обикаля най-девствените и диви места, до които може да стигне пеш, на ски или с велосипед и заснема спиращи дъха гледки в черно и бяло. Любовта си към приключенията и изследването на нови, непознати територии и желанието да сподели  неповторимите си изживявания и и затрогващи моменти, му отреждат достойно място сред множество художествени изложби по целия свят.

Красотата на природата е толкова всеобхватна и многообразна, че често пъти пейзажните изображения пренасищат окото. При Ринкенбергер различното е, че той улавя хармонията и съвършенството на природните картини, използвайки изразните средства на минимализма – когато красотата не е тогава, когато няма какво повече да се добави, а когато няма какво повече да се отнеме.

От изображенията, които запечатва, е видно, че младият фотограф обожава предизвикателствата не само като избира труднодостъпни планински райони за снимките си, но и като решава да представи творенията си в най-взискателната област на фотографията: черно-белите снимки.

Източник: iso.500px.com
Снимки: ndmagazine.net

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност