Pod-house: крайната зимна дестинация за любителите на природата

Whitepod Eco-Luxury Hotel

Whitepod е наистина уникален като концепция хотел, 15 къщички тип иглу в лагер, с фантастична гледка към Женевското езеро, това е крайната дестинация за любителите на природата, убежище за хората, които търсят приключения и едновременно с това място за уединение и почивка.

Разположен над живописното швейцарско село Les Cerniers, този изключителен хотел се намира на около четиресет и пет минути от Montreux и далеч от оживените ски курорти. Това обаче не е всичко, Whitepod разполага с частна ски писта и лифт, на която има автентична планинска хижа, наречена The Alpage de Chindonne, отворена само по заявка на хотела.

Самите иглута са в непосредствена връзка с природата и се отопляват с печки на дърва, което създава допълнителна интимна атмосфера. Pod къщата е основното място, което служи като приемна за гостите и разполага с кът за отдих, Wi-Fi, бар и изискана кухня. А сауната е само допълнение към студените зимни дни.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14  15

На разположение на хотела са спасителни планински курсове, обиколка с шейни с кучешки впряг и фото екскурзии.

 

Webstage.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK