Да поговорим за простатит

На този свят съществуват болести, които определяме като срамни. Строго погледнато тук влизат само венерическите болести, но има и такива, за които се притесняваме да говорим и да споделяме. По този начин не си правим услуга, напротив, задълбочаваме проблема.

Простатитът например е коварно заболяване, което засяга все повече мъже в репродуктивна възраст.

Обикновено се лекува месеци наред с доста антибиотици. Явява се при полово активните мъже и напоследък е все по-често срещано. Свързано е със зачестяването на неконтролируеми полови контакти, ранното започване на полов живот, плуване в мръсни басейни, неспазване на добра хигиена и т.н.  

Проблемът с лечението по принцип е, че съществува кръвно-простатна бариера, която пази органа и до нея не успяват да достигнат драстичните лекарства, като антибиотиците. За разлика от тях, билките, като Върбовката, например, нямат проблем. Те успяват да преминат кръвно-простатната бариера и да свършат работа.

Тук на помощ идва ПростаРен.

Той e комбинация от натурални екстракти, действащи благоприятно върху простатната жлеза и пикочните пътища. Върбовката допринася за поддържане на хормоналния баланс (свързан с нормалния размер на жлезата) и подпомага отделянето на микроогранизми и отпадни продукти.

Продуктът е подходящ за млади мъже, страдащи от простатит и за по-възрастни, които имат хиперплазия на простатата.

Снимки: botanic.cc

1938 Преглеждания