Това, което ще видите не е Photoshop! Московчанката Катерина Плотникова е създала тази завладяваща фотосесия, използвайки истински диви животни като модели.

На пръв поглед изглежда опасно, дори невъзможно, но снимките са абсолютно реални, направени с помощта на професионални треньори и звероукротители.

Вижте внушителните портрети на Катерина, разкриващи едни приказен свят в гората, където хора и зверове танцуват в красива прегръдка.

katerina-plotnikova-photography-1katerina-plotnikova-photography-2katerina-plotnikova-photography-3katerina-plotnikova-photography-4katerina-plotnikova-photography-5katerina-plotnikova-photography-6katerina-plotnikova-photography-7katerina-plotnikova-photography-8katerina-plotnikova-photography-9katerina-plotnikova-photography-10katerina-plotnikova-photography-11katerina-plotnikova-photography-12katerina-plotnikova-photography-13katerina-plotnikova-photography-14katerina-plotnikova-photography-15katerina-plotnikova-photography-16katerina-plotnikova-photography-17katerina-plotnikova-photography-18katerina-plotnikova-photography-19katerina-plotnikova-photography-23katerina-plotnikova-photography-22