Супер моделът Кристи Търлингтън все още ослепително красива, както в годините на властващата кралица от модния подиум. Днес, тя е лице на новата кампания на One & Only Resorts, една от най-престижните хотелски вериги в света.

Разположени в някои от най-красивите места в света /Малдивите, Мавриций, Дубай, Бахамите, Мексико, Южна Африка, Австралия, а скоро и в Черна гора, Саудитска Арабия и Китай/, тези хотели са рядка колекция от скъпоценни камъни като курорти, като в отделните хотели те обхващат автентични местни стилове, личности и култура. Отдалечени острови, приказни дворци и луксозни вили, всеки един от тези ризорти се отличава с истинско гостоприемство и уникални преживявания на най-добрите дестинации в света, без конкуренция.

“Кристи е въплъщение на елегантността. Тя се обръща към целевата аудитория на One & Only, отразявайки лукса, без да крещи за него.“, казва Ричард Кристенсен, основател и творчески директор на нюйоркската агенция Chandelier, избрана за новата кампания.

За нея е нает известният фотограф от Ню Йорк Грег Кадел, а снимките са направени в One Only в Мексико.

Черно-белите фотографии красиво предизвикват към пътуване в света на лукса, какъвто One & Only символизира.

1234

И докато луксозното пътуване се свежда до точното място, безгрижната почивка край басейна, уелнес удоволствия и много слънце, идва момент в живота ни , където семейството се превръща в част от уравнението ... нещо, което тази кампанията красиво описва.

56