Джаред Лето, който спечели Оскар за най-добра поддържаща мъжка роля за участието си във филма Dallas Buyers Club, "нападна" актрисата Ан Хатауей, като осуети позирането й пред медиите.

01

Ако има награда за фотобомба, то тази година тя отива у Джаред Лето.

Актьорът забеляза Хатауей, докато тя е пред обективите на фотографите на Vanity Fair, очакваното парти след наградите на Академията и й отне няколко снимки...

2

И така, той се промъква зад нея и прави забавна фотобомба...

3

И после още веднъж...

4  5

И още веднъж...

6  7

8  9

11  10

Малко преди това, по време на награждаването на актьора, момента е доста по-сериозен. Когато Джаред Лето се приближи до подиума, за да приеме наградата, той използва времето си, за да поговори за някои въпроси, скъпи на сърцето му.

12

Първо даде знак на почит към майка си :
"През 1971г., в Bossier, Луизиана имало момиче, тинейджър, което било бременно с второто си дете. Наложило й се да напусне училище, тъй като била самотна майка, но някак си успяла да направи по-добър живот за себе си и децата си. Тя насърчавала децата си да бъдат креативни, да работят усилено и да се стремят да направят нещо специално. Това момиче е майка ми и тя е тук тази вечер. А аз просто искам да кажа, че те обичам мамо. Благодаря ти, че ме научи да мечтая."

Джаред Лето също благодари на колегите си целия екип на Dallas Buyers Club, както и на брат си, преди отново да премине към по-сериозна тема.

"За всички мечтатели там по целия свят, които гледат тази вечер, и за хората от места като Украйна и Венесуела, искам да кажа,...ние сме тук....и за тези, които се борят....за да направят мечтите им да се случват, за тези, които живеят за възможностите....Мислим на вас тази вечер....И за тези 36 милиона души, които са загубили битката срещу СПИН-а и на всички там, които някога са изпитвали усещане за несправедливост, тази вечер аз стоя тук пред света със себе си и за вас. Благодаря ви толкова много и лека нощ."

13