Тя е момичето на татко. Той е мъжът, който ще я отведе до олтара в нейния сватбен ден. Такава е традицията, но в тази история традицията отстъпва крачка назад и дава път на един изключителен неочакван жест. Британи Пек почувства силната любов не на един, а на двама бащи. Това се случи, когато нейният татко прекъсна сватбената церемония и покани втория й баща да го придружи, и заедно да предадат тяхното любимо момиче на бъдещия съпруг Джеръми.
Тод Бакман, бащата на Британи не се поколеба да хване за ръка другия важен мъж в живота на дъщеря си с думите - „Ти ми помогна да отгледаме нашето момиченце, затова мястото ти е тук, с нас".
Тод сподели пред медиите, че две седмици преди сватбата, дъщеря му признала, че объркана и притеснена за предстоящата церемония. А той се досетил, каква може да е причината. „Тя беше много тъжна, а аз исках да видя дъщеря си щастлива. Казах на Британи, че вече съм решил как е правилно да постъпя".
Тод Сендроски – доведения баща на булката, който се грижи за нея повече от 10 години, не успя да скрие сълзите си от този неочакван жест на Бакман. „Когато се ожених за красивата си съпруга Кенди, тя ме дари с три прекрасни момичета. Аз нямам доведени дъщери – те са моите момичета, така ги чувствам аз. А когато Тод ме грабна за ръка и ме поведе с тях към олтара – това беше най-щастливият миг в живота ми. Ние сме едно голямо семейство, а децата винаги ще бъдат на първо място.", споделя Тод Сендроски.

2

3

4

5

6

Снимки ~ deliasphotos.com