Изключителната фотографка Ashley Wells Jackson, самата тя майка на три деца, пътува из цяла Америка и заснема телата на съвсем обикновени жени, които наскоро са станали майки.

Тя показва по различен начин красотата на майчинството, както и красотата на чувството на много жени, това да бъдат майка. Жените, които участват в този проект открито застават пред обектива на фотографката със своите лица, имена, дори и с личните си истории, като буквално показват всеки белег и всяко несъвършенство, което носи със себе си едно раждане.

Всичките тези жени са изключителни, всяка сама за себе си, смели и готови да заявят пред онези, които имат други очаквания, че майчинството е процес на естествена и нормална промяна. Този фото акт говори и за родителството, като  усещане за цялост.

С тази кампания от снимки Ashley Wells Jackson се надява да промени идеята,че жени, които ще стават майки трябва да бъдат съвършени веднага след раждането. Като че ли няма други по-важни неща в живота.

Целта на този проект е и цялата общественост да възприеме реалността на майчинството, присъщите промени в телата на жените, в следствие на раждането и кърменето.

"Живеем в общество, което е обсебенo от съвършенството. Бих искала, най-общо казано, да се пренасочи вниманието към истинската красота в лицето на жени от реалния живот." казва тя.

Смели, самоуверени жени, познаващи смисъла на думи като щастие, безрезервна обич, себеотдаване и отговорност - това са само някои от многото участнички по пътя на разкриването истинската женска красота и нейната природа.

1amanda huntington

Amanda Huntington, майка на две деца, Henry на 3  и Lucy на 1 година. Amanda смята, че кърменето е много важен процес за създаване на връзката с децата й.

2danielle colin

Danielle Colin със свойте деца, Jackson на 22 месеца и Ellis на 5 месеца.

3michaele howard

Michaele Howard и 18 месечният Liam. Нейният син се ражда в 39 седмица чрез цезарово сечение, а след това тя полага неимоверни усилия да преодолее следродилната си депресия.

4christine costabile

Christine Costabile, майка на пет родени чрез цезарово сечение деца. Christopher на 6 години /той не присъства на снимката /,близнаците Isabella и Emilia на 4, Alena на 2 и Cecelia на 11 месеца.

5nichole chartier

Nichole Chartier и 6 месечният Maeve. Nichole не мислела че някога ще бъде майка, но след раждането на малката си дъщеричка, тя очаква с вълнение какво й предстои от тук нататък. Тя, както и много от нас се бори с новото си тяло.

6rebecca betana

Rebecca Bretana и 9 месечният Felix. Rebecca ражда в болница, но следващия път е твърдо решена да направи това у дома.

7katie seibel

Katie Seibel, майка на две момчета, Max на 4 години и Ethan на 15 седмици.

8lovelyn palm

"Запознайте се с Lovelyn Palm. Тази красива жена е моят личен герой. Майка на девет деца, някои от които осиновени. Nico на 12 години, Chloe на 9, Annika на 8, Jude на 6, Elle на 6, Clayton на 4, Bianca на 4 и близнаците Emilia и Evelyn на 13 месеца.", казва фотографката.

9linny foerg

Linny Foerg и 3 месечния Willow, роден с цезарово сечение. Linny има така наречената двойна матка, но за радост забременяването и раждането минават без усложнения и днес тя е красива и има здраво бебе.

10cora shaw

Cora Shaw и близо 2 годишният й син Micah. Преди да забременее Cora успява на пребори страшната болест булимия, а днес тя е щастлива и нежна майка.

11jill smyth

Jill Smyth е майката на Ada, която е на 4 години и 3 месечния, роден у дома Oakley.

12valentine wolff baines

Valentine Wolff Baines и Philomena Eula на 11 месеца. Valentine губи контрол върху тялото си по време на бременността и днес води голяма борба с килограмите.

13sharla

Sharla Brender и нейното бебе William.

14ashleigh-and-kris-finalweb1

Ashleigh Hamilton Cole, нейният 2 гидишен син Reuben и нейната майка Kristine Hamilton. Kristine има и двама сина, като един от тях е осиновен.

15hanta-officialweb

Hanta Relay-Ranaivo и 18 месечният Aiko. Hanta е доктор и по произход е от Мадагаскар.Тя споделя, че много от въпросите, с които жените в Америка се сблъскват, свързани с кърменето и раждането, са незначими там, от където тя идва.

16keyondaweb

Keyonda и най-малкото от четирите й деца, 9 месечния Nyla. Keyonda е кърмила всичките си деца, а двете най-малки от тях са родени във водна среда. Големият белег, които се вижда на снимката е следствие на операция по отстраняването на голяма част от детеродните й органи, за това голяма изненада за нея е забременяването й с Nyla.

17Amber Meyer

Amber Meyer, майка на 5 деца. Madilyn на 13 години, Jaydon на 10, еднояйчните близнаци Lauren и Lilly на 4 и Julia на 22 месеца. Amber ражда Madilyn, когато тя е само на 18 години, а нейният син Jaydon идва в семейството й чрез осиновяване. След тежко раждане на близнаците и много усложнения следствие на това, тя разбира, че няма да бъде в състояние да има други деца. Изумлението идва с забременяването й с Julia, две години по-късно.

21Emily Smeltzer

Emily Smeltzer има 6 бременности и 4 раждания. Daniel на 10 години, роден в болница, Jason на 8 и роден у дома, Meredith на 6, родена в болница след настъпили усложнения / от снимката/ и Malcolm на 3 отново родена у дома /от снимката/.

19joweb

Jo Greep, майка на Penelope на 3 и Eleanor на 19 месеца / от снимката/. И двете деца родени у дома си в Бруклин.

20allison01web1

"Докато аз и моят екип правехме всичко възможно да сведем идеята в няколко снимки за тайната на майчинството и естествената красота на тези смели жени, станах свидетел на историята на Allison и Olivia и не можах да устоя да не я споделя с вас. Кърменето е невероятно важно за Allison, но това не е лесен процес за нея и Olivia. Тя среща проблем с кърмата и края на нейното силно желание да го прави скоро ще настъпи. Ние уловихме този несравним момент на усилие, да продължат тази връзка една с друга.“ ,Ashley Wells Jackson.