Двата острова: необичаен тест за индивидуалността ви, който ще ви изненада!

dvata ostrova neobichaen test za individualnostta vi koito shte vi iznenada

Прочетете историята по-надолу и отговорете толкова спонтанно и бързо, колкото можете.

Два съседни острова. На първия живеят двама мъже: един нецивилизован дивак и един цивилизован. На другия остров има няколко души, сред които и едно момиче, което е влюбено и има връзка с цивилизования мъж.
Момичето иска да отиде в обратната посока на острова, за се срешне с любовника си. Тя моли единственият лодкар на острова и му казва колко много иска да отиде там. Лодкаря казва, че не иска пари от нея и че ще я отведе, където поиска, ако е гола в лодката.
Момичето е шокирано.. не знае какво да направи и отива при мъдреца на острова, за да го помоли за помощ. Той изслушва историята й с повишено внимание и й дава следния съвет: „Направи, каквото ти казва сърцето, дете мое..." И така момичето решава да приеме предложението на лодкаря само и само, за да види любимия си.
Те отиват от другата страна на острова. Но когато пристигат, дивакът е на брега на морето и полудява като вижда голото момиче, и я изнасилва.. В същия момент цивилизования мъж пристига и става свидетел на цялата сцена. Той полудява и казва на момичето, че вече не я иска и че трябва незабавно да си тръгне..

Оценете 5-те героя от историята (дивака, цивилизования мъж, момичето, лодкаря, мъдреца) от най-добрия към най-лошия, за да може №1 да е този герой, който вярвате, че е най-добрия човек в историята и съответно 5-тия да е най-лошия:

1)...

2)...

3)...

4)...

5)...

Тълкуване
Всеки герой от историята представя приоритет в живота ви:

Дивак = колко важен е секса за вас;
Цивилизован мъж = колко важно е мнението на другите хора;
Момиче = нуждата ви от емоционална връзка;
Лодкар = нуждата ви да печелите пари;
Мъдрец = до колко можете да разчитате на логиката.

Източник и илюстрация: learning-mind.com

10478 Преглеждания