ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА САЙТА

Интернет сайт с адрес: webstage.bg се притежава и управлява от „УЕБ СТЕЙЧ.БГ“ ЕООД, вписано в Търговския регистър при Агенция по вписванията под ЕИК 203009177, със седалище и адрес на управление: гр. София, район Искър, ж.к. „Дружба 2“, бл.407, вх.А, ет.4, ап.12, (наричано по-долу Администратор), в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни, Регламент 2016/679 на Съвета и ЕП и свързаната правна уредба.

Настоящата Политика за поверителност има за цел да Ви информира за начина, по който се обработват Вашите лични данни, както и за Вашите права. „УЕБ СТЕЙЧ.БГ“ ЕООД запазва правото си да променя Политиката за поверителност по всяко време, за което ще Ви информира по подходящ начин.

„УЕБ СТЕЙЧ.БГ“ ЕООД не обработва лични данни на лица под 18 години, без съгласието на техните родители или законни представители. В случай, че сте лице на възраст под 18 години, моля да не ползвате този сайт.

„УЕБ СТЕЙЧ.БГ“ ЕООД се стреми да Ви предостави достъпна и полезна информация на сайта. Чрез обработката на Вашите лични данни и при спазване на тяхната поверителност, ние подготвяме съдържание, което би могло да съответства на Вашите потребителски предпочитания. „УЕБ СТЕЙЧ.БГ“ ЕООД използва личните Ви данни единствено за целите, за които са събрани – да се свърже с Вас и да отговори на конкретните Ви запитвания или да ви предоставя актуална информация.

Сигурността на сайта се постига чрез технически и организационни мерки срещу загуба, унищожаване,  проникване, изменение или разпространение на Вашите данни от неоторизирани лица.

Лични данни, които обработваме
За да използвате този сайт не се изисква да се регистрирате или да предоставяте лична информация. Събираме от Вас лична информация само когато ни я предоставите доброволно – например при попълване на формата за контакт на сайта. Личната информация може да включва данните Ви за контакт, като например име, телефонен номер, адрес на електронна поща и др.

Начините за събиране на лична информация, които Администратора използва са както следва: 
– форма за контакт, чрез която се обслужват Вашите запитвания направени на този сайт; 
– електронна поща. 

Администраторът използва данните Ви само за целите, за които се събират. При обработката на Вашите запитвания и когато използвате услугите на нашият сайт, ние понякога използваме подизпълнители, които получават само необходимите за случая данни.

Предоставените от Вас данни се използват за следните цели: 
– за идентификация на Вашите запитвания, подадени чрез формата за контакт или друг онлайн канал за обслужване на клиенти; 

На интернет сайта на Администратора се публикуват съобщения за игри, промоции, анкети и кампании, в които имате право да участвате, както и препратки към такива активности (например във Facebook). Администраторът използва предоставената от Вас информация само в случаите, които сте се съгласили да участвате в тези активности, за да осъществим контакт с Вас.

Събраната информация се обработва от Администраторът единствено с цел предоставяне на избрани от Вас услуги и осъществяване на връзка с Вас. След постигане на целта, за която сме събрали Вашите лични данни, ние се задължаваме незабавно да ги унищожим, освен в случаите, в които е налице друг определен от закона срок за тяхното съхранение.

Вашите права
В случай, че сте предоставили Ваши лични данни на Администратора чрез този сайт, Вие разполагате със следните възможности по всяко време:

– право на достъп до личните Ви данни, обработвани от Администратора; 
– право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни и правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;
– право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на получаване на актуални новини и информационни услуги и други маркетингови комуникации и др.;
– право на жалба до Комисия за защита на личните данни, ако считате че са нарушени Вашите права за защита на данните.

В случай, че желаете да упражните правото си на достъп, коригиране или отказ от получаване на инфо бюлетин и други маркетингови комуникации, може да се свържете с нас чрез изпращане на електронно съобщение на webstage.bg@gmail.com или чрез изпращане на писмо на пощенски адрес: гр. София, район Искър, ж.к. „Дружба 2“, бл.407, вх.А, ет.4, ап.12

Употреба на „бисквитки“ (Cookies)
Когато посещавате нашата интернет страница, ние събираме обобщена информация за Вас чрез използване на бисквитки.  Бисквитките (Cookies)  са малки файлове с информация, които се запазват във Вашият интернет браузър или твърд диск при посещение на сайта. Бисквитките позволяват на Администратора да подобрява сайта, така че той да съдържа максимално полезна информация за Вас, когато го посещавате. При този процес не се съхраняват никакви лични данни, т.е. чрез бисквитките на сайта Администратора не Ви идентифицира като личност.

Повечето интернет браузъри позволяват контрол на употребата на бисквитки. Въпреки това, някои бисквитки са запазени при отварянето на сайта без ние да сме имали възможност да поискаме Вашето съгласие. За запаметяването на другите бисквитки ще бъде необходимо Вашето съгласие.

Сайтът на „УЕБ СТЕЙЧ.БГ“ ЕООД използва следните бисквитки:
Ние и нашите доставчици на услуги можем да използваме следните видове бисквитки:

1. Задължителни (essential cookies) бисквитки
Те са необходими, за нормалното предоставяне на услугите ни – например за да установим самоличността Ви като потребител на услугите ни, за запазване на част от кода на сайта и други релевантни цели.
Без тях няма да можем да Ви разпознаем, а оттам и Вие няма да имате достъп до нашите услуги. Те ни помагат да изпълняваме нашите Общи условия и да поддържаме сигурността на нашите услуги.
Често задължителните бисквитки са постоянни. Те се използват, за да Ви позволим да преминавате от една в друга страница на сайта ни, без да е нужно отново да въвеждате информация – практика, известна като „single sign-on“.
За използването на тези бисквитки не се изисква Вашето съгласие – то се подразбира от самият факт на използване на сайтовете ни.

2. Бисквитки за ефективност и функционалност (Performance and functionality cookies)
Тези бисквитки не са задължителни за достъпване и използване на уеб сайта, но ни позволяват да персонализираме Вашето онлайн преживяване, докато ползвате нашите интернет страници. Чрез тях запомняме Вашите предпочитания, за да не е нужно всеки път да въвеждате информация, която вече сте предоставили, например, когато въвеждате данните си за достъп до нашите услуги.
С тях събираме и информация за начина, по който нашите потребители използват услугите ни, така че да можем да подобрим нашия сайт и услуги и да извършваме пазарни проучвания. (например: информация за популярни страници, навици на гледане, брой на кликовете, брой на споделянията, харесвания за дадена статия, последни посетени страници, гласуването при коментарите). Ако решите да изтриете тези бисквитки, е възможно да разполагате с ограничена функционалност на нашите услуги.

3. Рекламни бисквитки
Тези бисквитки използват информация за начина, по който използвате нашия сайт - страниците, които посещавате или начина, по който реагирате на реклами, за да Ви предоставим реклами, които са съобразени с Вашите предпочитания – както на нашия сайт, така и извън него.
Чрез рекламните бисквитки се реализира и „реклама, базирана на интересите“. Отчита се какви и колко реклами сте видели, какви действия сте предприели спрямо рекламите.
Много от тези видове бисквитки принадлежат на трети страни – наши доставчици на услуги. За рекламодатели, които са трети страни, вижте повече информация по-долу.

Как използваме рекламните бисквитки?
Използваме тези бисквитки, за да подбираме и сервираме най-подходящи за Вашите интереси реклами и персонализирани препоръки.
Ние (и упълномощени трети страни) можем да използваме неперсонализирана информация както от постоянните, така и от сесийните бисквитки за статистически цели, както следва:
– за да определим кои са най-популярните части на нашия сайт. 
– за да наблюдаваме употребата на нашите Услуги и нашия сайт (честота и време). 
– за да предоставяме анонимна информация на трети страни, така че към Вас да бъде насочвана по-подходяща реклама. 
– за да следим успеха на дадени продукти. 
– за да определяме колко често Вие и други потребители посещавате нашия сайт
– за да провеждаме анкети, така че да подобрим взаимодействието Ви с нашия сайт и с нас като цяло.

4. Бисквитки на трети страни – използваме и някои бисквитки на трети страни като част от нашите услуги. Тези бисквитки се управляват от съответните сайтове и не се контролират от нас. По-долу са изброени бисквитките на трети страни, които използваме, някои от които могат да бъдат изключени с помощта на общите настройки на Вашия браузър. За други е необходимо да посетите съответните сайтове и да следвате осигурените инструкции.

Google Analytics – инструмент за събиране на информация за Вашето поведение, за целите на измерването на нашия сайт - генерираме статистика за трафика на сайта и източниците на трафик, както и за конвертиране на мерките и продажбите.
За повече информация вижте тук: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage Правилата за поверителност и условията на Google, включително и Google Analytics, може да намерите тук: https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=bg

Google Adsense продукт на Google, който осигурява излъчване на реклами на страниците ни – показва новини, рекламни дисплей банери, рекламни текстови бaнери, според потребителя.
За повече информация вижте тук: https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=bg

Gemius Audience – като инструмент за анализ на трафика на измерване на уеб сайтове. Събираните от него данни се използват от български рекламодатели, за планиране на рекламните им активности
За повече информация вижте тук: https://www.gemius.com/cookie-policy.html
и тук: https://www.gemius.com/privacy-policy.html

DoubleClick for Publishers – банер система за управление на реклама. Тъй като повечето ни услуги са безплатни, ние сервираме реклами за да можем да издържаме дейността си във Ваша полза. Това е услуга, която използваме за сервиране на реклами по нашия сайт.
За повече информация вижте тук: https://policies.google.com/technologies/types
и тук: https://www.google.com/intl/en_US/doubleclick/publishers/small-business/terms.html#utm_source=dfp_sb_fe&utm_medium=et&utm_campaign=in-product_link

Facebook – социалната мрежа представя редица допълнителни услуги – измерване на действията на посетителите на сайта ни; избор, доставка и измерване сервирането на реклами в мрежата; избор, доставка и измерване сервирането на съдържание в мрежата; персонализиране на потребителите, на база тяхното поведение, за рекламни цели
Facebook не предоставя детайлна информация за използваните от тях бисквитки.
За повече информация вижте тук: https://www.facebook.com/policies/cookies/
и тук: https://www.facebook.com/about/basics

YouTube – видео канал, които използваме като вграждаме видео съдържание от сайта YouTube.
За повече информация вижте тук: https://policies.google.com/privacy?hl=bg#whycollect
За повече информация и за настройка на бисквитките от трети лица можeте да използвате този уебсайт: http://www.youronlinechoices.com/bg/

Социални мрежи
Достъпът Ви до социалните мрежи предвижда отделна регистрация и приемане на общите условия на тези сайтове. „УЕБ СТЕЙЧ.БГ” ЕООД не отговаря за защитата на личните Ви при приемането на общите условия на такъв род социални мрежи. Моля да се запознаете подробно с общите условия на тези сайтове.

Приставки (Plugins)
Сайтът използва Социални приставки (Social Plugins), които представляват софтуерни компоненти прибавящи допълнителни възможности към Вашия интернет браузър, при съгласие с техните условия и регистрация. Ние използваме следните Приставки:  

– Google Plus – https://privacy.google.com/#
– Facebook – https://developers.facebook.com/products/social-plugins
– Tweeter – https://dev.twitter.com/web/overview
– Pinteresthttps://policy.pinterest.com/en
Viberhttps://www.viber.com/terms/viber-privacy-policy
Svejo.nethttps://svejo.net/information/terms_of_service

Контакти за въпроси
В случай, че имате въпроси относно начина, по който обработваме личните Ви данни или свързани въпроси, моля свържете се с нас на адрес: webstage.bg@gmail.com

 

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност