5-те най-емоционални зодии

5. Противоречивите Водолеи

Те обичат да бъдат в центъра на вниманието. За тях е важно да бъдат ценени и уважавани. Именно това подхранва постъпките на Водолеите. По време на конфликт не очаквайте от тях типично или шаблонно поведение. Те могат да заплачат, а могат и да убият. Такива са уж „тихите” Водолеи. Но те могат да обичат. Е, най-вече себе си. Но кой от нас е безгрешен?

4. Непредвидимите Скорпиони

Те са сурови, но справедливи. Често са безмилостни, когато някой или нещо заплашва техните близки. Те са „телохранителите” на семейството. От тях може да очаквате всичко във всеки момент. Скорпионът е най-изненадващият и непредвидим знак. По време на скандал неговите представители са страховити и крайни. Винаги получават това, което желаят, а това е достойно за уважение.

3. Артистичните Близнаци

За Близнаците няма нищо невъзможно, когато иде реч за техните лични интереси. Те са изобретателите и артистите на зодиака. По време на конфликт не знаят граници – могат да обвинят целия свят за проблемите, да крещят и чупят. Доста са виртуозни в отмъщението си, макар бързо да охлаждат страстите си. Близнаците зареждат останалите хора с много положителни емоции, а това е нещо ценно, нали?

2. Настойчивите Овни

Овните рядко знаят какво точно искат, затова и следват тълпата. Не коя да е тълпа, а тълпата на избраните и успелите. За тях общественото мнение е важно, затова няма да ги видите въвлечени в глупави скандали. Те могат да си позволят само ефектен спор с най-добрите в играта. Овните са дръзки, целеустремени и твърдо настойчиви. Те са хората, чиято подкрепа в трудни времена е здрава като скала.

1. Потайните Козирози

Може да сте изненадани, но Козирогът е най-емоционалният знак на зодиака.
Той живее по собствени правила и норми. Отстрани изглежда много вежлив и отговорен, но ако някой застане на пътя му към високите върхове, по-добре да бяга, или поне лекичко да се отдръпне. Козирогът не разбира значението на думите „не бива”, „не може”, „забранено е”. Той иска да вземе своето, а начините за това не винаги са приемливи. Козирогът е любимец заради страстното си и вярно сърце.

Източник: Журнал Клубер
Илюстрации: Rene Magritte
gillpedranaart.com

13939 Преглеждания