Какво не искат да чуват мъжете от зодия ОВЕН

„Ще направим нещата така, както аз смятам за необходимо!”

Никога не бива да забравяте, че мъжът Овен е лидер по рождение и природа. Именно той трябва да бъде човекът, който да взема решенията във вашата двойка.

На него винаги му се нрави, когато животът предлага сложни ситуации и изпитания. Силната му воля и преданост към самия себе си, го карат да бъде уверен, когато всичко се подрежда според желанията му и малко по-високомерен, когато нещата не вървят съвсем добре.

Мъжът Овен доста прилича на Гастон от „Красавицата и звяра”. Той никак не обича плановете му да бъдат проваляни и вярва, че има силата да понесе тежестта и отговорността на делото, с което се е захванал. Науми ли си нещо – трудно е да бъде възпрян и разубеден. Такъв е в живота, такъв е и в отношенията си с жените. 

А това означава, че мъжът Овен има нужда от партньорка, която да му позволи да играе главната роля в техния любовен сценарий. Някои жени се отнасят съвършено спокойно към това твърдо изискване, но други се нуждаят от потребността да вършат същото, което неизменно води до челни сблъсъци с Овена. 

Желанието на жената да управлява своя мъж Овен, потиска и ощетява волевия му характер. Овенът няма търпение и намерение да превъзпитава доминиращите дами – той има нужда от разбираща и правеща отстъпки партньорка. 

Източник: infoniac.ru
Картина: Jean-Honoré Fragonard, The Bolt, 1777-1778

7011 Преглеждания