Какво не бива да казвате на мъжете от зодия ТЕЛЕЦ

„Не искам нищо сериозно!”

(Bullfight: Death of the Toreador, 1933 by Picasso)

Вие имате връзка с мъж Телец? Може би вече знаете неговите силни и слаби страни, а горното ви изказване се дължи на необмислен импулс?

Мъжът Телец често е доста срамежлив, бавно отваря сърцето си и рядко споделя намеренията си. Но си струва да се въоръжите с търпение, а не да му размахвате червен плащ  пред очите и да го дразните с необмислени постъпки и думи. Провокиран, Телецът става неузнаваем - за секунди добродушният му нрав ще се изпари и пред вас ще се изправи един разярен бик. 

Именно заради бавното си пътуване по житейските пътища, той има нужда от предан и уверен партньор, който да бъде до него и да го подкрепя във всички начинания. 

Не забравяйте, че пътят към сърцето на мъжа Телец е изтъкан от вярност и доверие - старомодно и очарователно. 

В същото време трябва да сте готови Телецът да бъде верен на инатливия си характер и да пуска в действие застрашителния си арсенал от рога – само, когато се налага.

Той не допуска лесно хората до себе си, затова може да се почувства уязвим, ако твърде бързо е започнал да ви доверява съкровените си тайни. 

Ако в такъв момент споделите, че всъщност нищо сериозно не седи в ума ви по повод вашите отношенията, Телецът ще бъде ранен право в сърцето. 

Той няма да има друг избор, освен да си тръгне – завинаги, защото игрите не са по вкуса му. И ще има нужда от много време, за да събере отново разбитото си сърце и да бъде готов за истинска любов. 

Източник: infoniac.ru
Картина: Bullfight: Death of the Toreador, 1933 by Picasso - Pablo Picasso

11798 Преглеждания