10 изоставени къщи и техните ужасяващи истории

Фотографът Seth Loveless е истински експерт в областта на изоставените къщи. За да открие своите „модели", той пътува много, говори с хората и изучава историите на различни местности.

Всяка една от тези къщи крие своята зловеща тайна, която Seth разказва в книгата си "13. American Horror Story", включваща още подробни снимки на сградите и показанията на живеещите в квартала.

abandonees01

1.Тази къща е била бордей до 1942г., когато в сутерена са намерени няколко тела, подредени според някакъв зловещ ритуал, образувайки перфектен кръг.

abandonees02

2.Ако се вярва на историите, разказвани за тази къща, в нея е живяло семейство с четири деца. След като двамата родители се самоубили в един и същи ден, децата останали съвсем сами в продължение на 10 години, прехранвайки се с каквото намерят.

abandonees03

3.В тази къща през 50-те години се разиграва друга семейна драма. Бенджамин Олбрайт първо убива сина си, след това жена си и накрая себе си. От 1958 г., къщата стои непокътната, запазвайки историята и всички лични вещи на семейството.

abandonees04

4.Тази къща се намира в Детройт, в район, за които се твърди, че е обитаван от духове. През 1942 г. тук е имало тройно убийство, след което къщата е изоставена.

abandonees05

5.През 70-те години това имение е малък хотел, в който изведнъж започват да се случват множество странни смъртни случаи.

abandonees06

6.За тази къща се говори, че е била собственост на вещица, която след смъртта си, е погребана в двора й.

abandonees07

7."Кукленият дом" във Филаделфия е получил името си заради своя доста странен интериор. Из цялата къща има разпръснати части от кукли, триони и всевъзможни други страховити инструменти.

abandonees09

8.В тази къща живеел серийният убиец Майкъл Мадисън, който използвал мазето като място за изтезание на своите жертви.

abandonees10

9.В началото на 20-ти век в тази къща живее семейство, което изчезва мистериозно. Собствениците така и не се откриват, но местните твърдят, че понякога зад прозорците се виждат техните силуети.

abandonees13

10.Тази изоставена къща става известна благодарение на Anthony Sowell - сериен убиец, който скрил телата на жертвите си вътре. Къщата вече е унищожена, но местните хора твърдят, че чуват гласове от мястото, на което е била.

17353 Преглеждания