В памет на Джордж МАЙКЪЛ

Отделете миг, поемете дълбоко дъх и кажете всички стаени у вас „Обичам те” на висок глас.

Година след смъртта на Джордж Майкъл, неговото семейство публикува трогателно писмо, адресирано до милионите му почитатели. Музикантът, който превърна песента Last Christmas в истински коледен химн и по ирония на съдбата напусна сцената на живота миналата Коледа, остава в сърцата ни с музиката, която ни подари.

За топлината на Рождество, музиката, която живее вечно и близките, които обичаме, споделяме част от посланието на семейството на Джордж Майкъл, наричан от тях Йог.

Yog & David, “Lets go outside!” (circa 1967)

George Michael
1963 ~ 2016

Това Рождество ще бъде трудно без него, но знаем, че година след нашата загуба не сме сами в скръбта си, и че мъката на нашето голямо семейство и близките ни приятели, е споделена с много от вас.

Йог, който обичаше Коледа и винаги се надяваше, че ще бъде снежно…, би искал всеки, който му се е възхищавал и го е обичал (да, той знаеше, че е било така!) да отдели мъничко време, да вдигне чаша, да се наслади на музиката му, да помисли за него с топлота, и да оцени времето, прекарано със своето семейство и приятели.

Всички знаем, че Коледа не винаги е весела, животът не винаги е прекрасен, а семейните отношения понякога са сложни…

Йог споделяше своята музика с всички нас и мнозина от вас бяха свързани дълбоко с думите му, но в живота повечето хора сдържат думите и емоциите в себе си, защото е трудно да бъдат произнесени на глас.

Така че, ако можете, в негова памет тази година отделете миг, поемете дълбоко дъх и кажете всички стаени у вас „Обичам те” на висок глас.

Всички мислим, че разполагаме време, не е ли така? Но може би всъщност е по-късно, отколкото си мислите…

Желаем ви добра Коледа…

и както нашият скъп Йог би казал:

„Грижете се за себе си”

Melanie, Yioda, Jack & David - looking up
…Yog, Lesley, Anselmo, Hippy, Mo & Meg - smiling down

Източник и снимки: georgemichael.com

9154 Преглеждания