Red Bull FRAGMENTS | Сноуборд фристайл ден и нощ

Броени дни остават до третото поредно издание на Red Bull FRAGMENTS. Събитието тази година ще се проведе в Осогово Fun Park, а датите, на които райдърите ще могат да покажат своите умения и креативност са 11-и и 18-и март.

Във вечерта на 11-и март ще се проведе първата, организирана като част от FRAGMENTS нощна сесия – като специална част фестивала в Осогово – BIG MAMA Fest. Нощната сесия започва точно в 20:00 часа и ще предизвика райдърите да направят най-добрата си генерална репетиция докато се забавляват. Трасето във вечерта на 11-и март ще загрее състезателите за това, което ще се случи на очакваното Red Bull FRAGMENTS състезание на 18-и март.

Red Bull FRAGMENTS Състезанието такова, каквото го познаваме по традиция – с идея всеки карач да покаже най-интересната и креативна линия, на която е способен, изключително вълнуващо не само за участниците, но и за зрителите и изправящо един срещу друг едни от най-добрите родни сноуборд фристайлъри, започва с тренировка от 10:00 часа на 18-и март в Осогово Fun Park. Най-доброто представяне се бори и за голямата награда – пътуване до известния фристайл фън парк – The Station в Германия, споделено с Марио Беньо.

Освен, че ще се изправят в оспорвана надпревара по изграденото трасе, райдърите ще могат да се борят за още признания и след края на FRAGMENTS, когато във Фейсбук ще бъде организиран конкурс за най-харесано лично видео от пърформънса на всеки райдър – заснет от професионален екип.

На всички карачи, достигнали до финала на състезанието, ще бъдат качени кратки видеа в страницата на FRAGMENTS във Фейсбук, където публиката ще може да гласува, за да излъчи своя победител в състезанието. Победителят от конкурса в социалната мрежа освен признанието любимец на публиката, ще спечели и страхотна награда – Go Pro Session 5, предоставено от BaseCamp.

Имената, които ще присъстват на „съдийската скамейка“ и които ще определят победителите в състезанието са: Марин Сладкаров, Асен Рашев и Ники Бойков и те ще определят“  и победителите по отношение на „най-добър трик“ и „най-креативна линия“.
Наградите, които ще бъдат присъдени на победителите са:
I МЯСТО – Пътуване с Марио до The Station, Германия
II МЯСТО – Собствено парти с колата на Red Bull
АЛЕКО и DJ.
III МЯСТО – Сезонна карта за
Osogovo Fun Park

ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО:
9:00-10:00 – Записване
10:00-11:00 – Тренировка  
11:00-13:00 – Квалификации
13:00-14:00 – Почивка за обяд  
14:00-15:30 – Финали  
15:45-16:00 – Награждаване

Актуалната информация за Red Bull FRAGMENTS можете да следите във Фейсбук страницата, и там е всичко, което трябва да знаете за фестивала в Осогово BIG MAMA:
FRAGMENTS във Фейсбук
Osogovo Fun Park
Записване за участие на имейл : redbullfragmentsbulgaria@gmail.com

Red Bull Fragments 2016 Borovets, Bulgaria:

Снимки и видео: redbullcontentpool.com

5943 Преглеждания