Повече препятствия и по-голяма скорост по тазгодишното трасе на Red Bull Soapbox

Темата на надпреварата за самоделни безмоторни колички ще бъде България

(Competitor performs during the Red Bull Soapbox Race 2014 in Sofia, Bulgaria on September 28th, 2014)

Един ден остава да видим на живо най-щурите безмоторни колички във второто издание на Red Bull Soapbox състезанието! Какво очаква дръзките състезатели и техните Отбори по стръмното и пълно с препятствия трасе на бул."Черни връх" тази неделя? Това ще узнаете на 30 септември, където всички могат да разгледат количките и да надъхат смелчагите преди Старта, от 11:00. Защото в 12:00 часа, шоуто ще бъде официално открито от водещите Мария Силвестър и Станислав Гъмов. 

Освен измерването на скоростта, всеки Отбор ще получи оценка за креативност на количката, както и за артистичното си представяне на платформата, преди да се спуснат в предизвикателството. Отборите имат за цел да спечелят сърцата на Журито, бидейки забавни, неповторими, и с костюми, които подхождат на цялостната им идея и количка.

Отборите са 60 на брой и уменията им да конструират безмоторни "сапунерки" ще бъдат изпитани не само от наклона на булеварда. Препятствията са повече на брой от предното издание и ще затруднят дори най-изобретателните.

Състезанието е тематично посветено на България! Цялото трасе ще бъде "подправено" и украсено с етно-културни елементи. Очаквайте дори аромата на розова вода.  Може би това ще е най-благоуханният Red Bull Soapbox в световната история на над 120 състезания от 2000 г. до днес.

(Competitor performs during the Red Bull Soapbox Race 2014 in Sofia, Bulgaria on September 28th, 2014)

От самото начало, всички ще могат и да се подкрепят в специалните зони с храни и напитки, разположени в градинката в близост до трасето. Денят ще бъде изпълнен с емоция, скорост, шоу, както и безброй изненади от партньорите на събитието.

След коронясването на победителите, забавлението ще продължи в Raffy Bar & Gelato Pool след 18:00 ч. Там Отборите, техните фенове и гостите на заведението могат да се посмеят отново на шоуто и да се възползват от специалната барбекю-оферта.

За да се осигури безпроблемно протичане на надпреварата ще бъде въведена временна организация на движението по бул."Черни връх" в участъците между бул."Джеймс Баучер" и бул."Арсеналски". Повече информация можете да намерите в сайта на събитието.в раздел: Новини.

Всичко актуално около Red Bull Soapbox следете във Фейсбук.

Вижте на живо Героите на трасето във второто издание на RED BULL SOAPBOX в България и подкрепете подвига им с много шум и настроение! 

Утре, 30 септември 2018, на бул. "Черни връх", с летящ старт в 12:00 часа, буквално ще се държим за коремите от смях, докато отборите ни показват най-доброто от себе си. 

Те не се вземат на сериозно, но най-сериозно са подходили в конструирането на количките си. Те знаят, че горивото е забранено, но определено имат "гориво в кръвта". Те не се стремят към победа на всяка цена, защото вече са победили скуката и рутината! 

Елате да видим дали самоделките на смелчагите ще финишират цели, минавайки през 4-те препятствия по стръмното трасе и дали артистичното им представяне ще спечели сърцата на журито: 

10:00 часа – Отваряне на изложбената зона
11:30 часа – Официално откриване от водещите Мария Силвестър и Станимир Гъмов
12:00 – Летящ старт
Около 16:00 – Награждаване на шампионите

Шоу, дами и господа, истинско, безметежно, щуро и много забавно шоу ни очаква в утрешния необикновен септемврийски ден. Не го пропускайте! 

Смахнатите сапунерки на 60 отбора от цялата страна вече са на терен в очакване на големия старт! 

(Red Bull Soapbox Race, 2018, Sofia, Bulgaria)

(Red Bull Soapbox Race, 2018, Sofia, Bulgaria)

(Red Bull Soapbox Race, 2018, Sofia, Bulgaria)

(Red Bull Soapbox Race, 2018, Sofia, Bulgaria)

(Red Bull Soapbox Race, 2018, Sofia, Bulgaria)

(Red Bull Soapbox Race, 2018, Sofia, Bulgaria)

Снимки и видео от света: www.redbullcontentpool.com – (Search: Red Bull Soapbox race)
Директен линк със снимки и видео, включително България: www.redbullcontentpool.com

Снимки и изображение: Red Bull Content Pool

4539 Преглеждания