Ефектът на билките и натуралното предимство на Detoxifive

Цялостен подход и алтернативни методи за детоксикация

Човешкото тяло е изложено на разнородни замърсители. Те влизат у нас с въздуха, с храните и напитките, чрез козметиката, препаратите за бита, лекарствата. Чрез кръвта се разнасят и натрупват в различни органи и системи. Ако токсините не успеят да се изхвърлят навреме от организма, обмяната на клетъчно ниво се затормозява и те стават причина за появата на различни здравословни проблеми. Най-полезен за нашето здраве е опитът да се избегнат тези токсини, но в условията на съвременния свят това е изключително трудно.

Когато говорим за една добра детоксикационна програма, трябва да имаме предвид индивидуалните нужди и начин на живот. Изчистването на отровите от организма е добре да започне с елиминирането на някои ежедневни навици, често свързани с токсините в дома ни. За да се защитим от вредното им влияние в бита, добре е да преустановим използването на домакински почистващи препарати, съдържащи опасни химикали. Такива са и електрическите ароматизатори за въздух, които можем да заменим с лампи с етерични масла. Хубаво е да изберем за дома си и стайни цветя, които притежават качеството да пречистват въздуха по естествен път.

Най-добрата пречистваща терапия включва антиоксидантни средства, елиминиращи свободните радикали, пречистване на отпадъчните вещества, както и ревитализиране на нормалните функции и оздравителни процеси в организма. Понякога тялото задържа някои от токсичните вещества или ги припознава като свои. Такива могат да бъдат ксеноестрогените, които приемаме чрез храната. Затова, каквато и детоксикираща програма да изберем, е важно да знаем, че  цялостната промяна в начина на живот е от полза за нас самите. Изборът да се храним по-здравословно, да избягваме рафинираните храни, захарите, химически синтезираните лекарства, да се движим, да бъдем по-често на чист въздух, е важна стъпка, която намалява вредните влияния и осигурява нормално функционираща имунна система.

Пълноценната работа на билките в DetoxiFive

Детоксикацията е единен и многостранен процес. Пречистването на тялото от токсини и разпадни продукти е важно и трябва да бъде извършено пълноценно. Тялото е цялостна система, затова такова трябва да бъде и пречистването му. Ако усилията се насочат само към един орган или система, може да се получи затлачване. Всеки от органите има специфични механизми за неутрализиране и изхвърляне на токсините. За да се стимулират тези процеси, е необходим специален подход.

DetoxiFive е натурален детоксикатор, чиято формула включва пет натурални съставки със специфични механизми за подпомагане на естествените обменни и пречистващи процеси в организма. Продуктът действа благотворно на имунната система.

 

​  

Aндрографисът, известен още като „Крал на горчивото”, ускорява обезвреждането и елиминирането на токсините чрез черния дроб и жлъчката. Отделянето на повече жлъчка започва още с попадането на малки количества от горчивата билка в устната кухина и гърлото. Андрографолидите в андрографиса намаляват вредата върху черния дроб от употребата на алкохол и някои лекарства. Билката действа благоприятно върху детоксикиращата работа на бъбреците и е мощен имуностимулатор.

​ 

Леспедезата пречиства по съвършен механизъм кръвта и съдовата мрежа на бъбреците. За разлика от повечето диуретици, които просто промиват пикочните пътища, леспедезата подобрява работата на гломерулите (клъбца от кръвоносни съдове). Те филтрират кръвта от отрови, затова билката осигурява не само пречистване на самите бъбреци, но и на кръвта от токсини и обменни разпадни продукти.

​ 

Мащерката се използва ефективно при широк спектър белодробни проблеми. Тя притежава отхрачващо, антиспазматично и муколитично действие. Благоприятният ѝ ефект се дължи на ценните етерични масла. Те биват абсорбирани от лигавицата, където стимулират жлезистите ѝ клетки и власинките на епитела. Така се подобрява елиминирането на секретите, микробните тела, замърсителите от околната среда, дериватите на тютюна и т.н. Билката действа антибактериално и подобрява храносмилането.

​ 

Репеят е особено ценен за повечето проблеми с кожата и косата. Действа и вътрешно чрез фитостеролите си, които подобряват мастната обмяна, и чрез жлъчегонни, противовъзпалителни и антиалергични съставки. 
Активните вещества на Репея стимулират отделянето на отпадъците от кръвта и потока на лимфата, което оказва влияние на цялостното снабдяване на органите с кръв и хранителни вещества. Укрепва съединителната тъкан. Елиминира застоялите течности от тялото.

​ 

Органичният Селен е изключително важен за организма. Той е мощен антиоксидант и основен клетъчен протектор, предпазващ от токсичния ефект на тежките метали. Оптимизира сърдечносъдовата система и стимулира имунитета.

В забързания ни начин на живот, често е много трудно да прилагаме някои от методите за детоксикация. Затова може да се доверим на проверената натурална формула на Detoxifive. Повече информация можете да намерите на www.detoxifive.com.

8072 Преглеждания