Какво не обичат да чуват мъжете СТРЕЛЦИ

„Боя се от новото, страхувам се да експериментирам.”

(Argenteuil, 1874, by Édouard Manet)

Ако по-рано не сте се общували сериозно с мъж Стрелец, не се вълнувайте – не сте единствени, защото да го срещнете е най-лесната част. Но да го опитомите и оковете в брачни вериги – това е вече трудно дело.

Тях по-често може да ги срещнете пътешестващи по света, отколкото седящи зад бюрото и вглъбени в монотонно занимание. Мечтата на Стрелците е да имат работа, позволяваща им да пътуват волни и доволни по света.

Мъжът Стрелец има нужда от постоянни открития и експерименти. Новият печат в паспорта му може да го направи невероятно щастлив. Освен това, той винаги е готов да опита нещо ново в отношенията с жената, която истински обича.

Да му споделите, че се боите от новите хоризонти и че житейските експерименти не са съвсем по вкуса ви, означава да се запознаете с разочарованието в очите му. Е, той ще опита да ви приобщи към своето свободолюбиво житейско верую, но няма да се бори с твърдоглавите жени.

Просто ще направи план за следващото си вълнуващо преживяване, ще си купи билет за екзотична далечна страна и ще се впусне в нови приключения, вероятно в съвсем друга компания.

(Boating, 1874, by Édouard Manet)

Източник: infoniac.ru
Картини: commons.wikimedia.org

7197 Преглеждания