Мъдростта побеждава съдбата ~ Слава СЕВРЮКОВА

Прозрения от безпристрастните записки на Висшия разум – свръхфеноменът Слава Севрюкова за астрологията

„Преподобна св.Стойна, св. Слава и яз, леля ти Ванга. Яз и Стойна сме кьорави, а Слава беше зряща. Она не изпаднуваше никога у транс, ама гляаше сичко. Проникноваше у сите нива на Вселените. Беше си пратена свише, да каже на човеците шо е космичността, ама кой да га чуе. Она, извънземната скромност... Шо народ изцери, ако знайш. Яз не можем така, верно си е. Не можем кат Нея. Она виждаше со силата на мисълта. Влизаше во контакт со Висшите същества. Божи дар. Требе да си по-нисък от тревата, що се вика, да го получиш." & ВАНГА 

Според Слава Севрюкова рождените година, месец, дата, час и секунда са своеобразен код за мисията, която Висшият разум е определил на всеки от нас. Ето защо чрез своята деятелност човек може да моделира много от събитията в земния си живот, но не може да промени съдбата си. Ние само можем да я направляваме чрез мисли, чувства и дела. Единственото, което променя съдбата, е силната вяра и любовта.

„Всесилната царица Астрология някога е била безпогрешна наука, издаваща връзката на небесните тела със земните съдбини. Елитните й представители са разкривали вселенската памет, записана със звездни лъчи. Подавани са безукорно точни насоки.

Хората преди са били много по-интуитивни, отколкото днес. Уверено разчитали съдби, готвейки се за изпитните на бъдещето. В онези времена великата някога астрология била достъпна само за тесен кръг посветени. Аристократично занятие. Прецизни знания, стриктно предавани от баща на син.

За да бъдат предричанията абсолютно точни, трябва да се отброят не само дните и часовете, а и секундата на срязване пъпната връв на човека. От тоз миг на старт по линията на живота изскача неговата съдба. И той поема по света – отеснял за щастие за едни, от щастие – за други.

Сега мнозина „слушат звездни гласове“, давайки им свои тълкувания. Въобразяват си, че разбират повелята на капризната владетелка Съдбовност.“

 „Звездите едва забележимо се придвижват. В сравнение с древността, някои съзвездия леко са разместили положението си. Това се отразява както на астрономията, така и на астрологията. Зодиакът не е точен. Но хората от определена зодия все пак имат допирни качества и сходни жизнени пътища. Останалото е въпрос на еволюция.“

„Зодиакалните знаци не са дванадесет, а тринадесет. С хилядолетията са настъпили значителни размествания във времето. Датите, с които започват зодиакалните знаци, оттогава насам неведнъж са променяни.”

Звездната карта е „паспорт с печата на нашето предназначение“, но не и на предначертаната съдба.”

„Кармична астрология! Как е възможно! Не е приключил настоящият живот, а те самодоволно потриват ръце, изчислявайки бъдещия. Що за непознаване механизмите на реинкарнация! Когато едно съществуване не е завършило, кощунствено е да се говори за следващо. Възникват резки промени до последния миг. Карма се чисти до сетния дъх от земния престой. Законът за хармония и справедливо възмездие формира предстоящото въплъщение. Убедена съм – Човечеството след години ще проумее и поправи това. Голямата любов, вяра и жертвоготовност надмогват влиянието на планетите. Те могат да зачеркнат дори кармата. Мъдростта побеждава съдбата!“

„След време слабостите на астрологията ще бъдат преодолени. Тя ще се актуализира и осъвремени. За да възкръсне древната могъща наука с дивния си блясък. Заслужено да възвърне популярност. Къде трайно се съхранява мъдростта, ако не е истината. Звезди и планети отново ще проговорят с автентичен глас“.

„Прекалено много хора сляпо се доверяват на небесните светила. Твърде малко – на Твореца на звезди…“

„Зеница към Вселената. Свръхфеноменът Слава Севрюкова“, Христо Нанев, изд. Факел
Източник: slava-sevrukova.com

26796 Преглеждания