Дамските мокасини представляват удобни и елегантни обувки, които са една по-изискана и стилна алтернатива на сникърсите и балеринките. Комбинациите и идеите за носенето им са разнообразни и с тях лесно може да създадете различни визии, според повода и настроението си.

Каква визия можем да създадем с мокасините?

1. Мокасини за небрежен външен вид

Ако предпочитате небрежната визия, мокасини в неутрални цветове като бежово, кафяво или черно, с декорации по тях, могат да допълнят излъчването и облеклото ви. Комбинирайте кожени или велурени мокасини с чифт дънки, бяла риза и тренчкот и веднага визията ви ще придобие различен, свеж и небрежен вид. Едва ли има обувки, които ви позволяват едновременно да изглеждате толкова шик, като в същото време да се чувствате удобно през целия ден.

2. Мокасини за офис визия

За офис облекло, дамските мокасини са чудесен вариант, тъй като са не само много удобни, но и елегантни. Лесно можете да съчетете мокасините с панталон и сако. Дамските мокасини се предлагат в различни цветове и материи, включително класическа кожа, лачена кожа, велур. Стиловете също варират от традиционните изчистени мокасини до такива с метални елементи, с ток, със заострен връх и др. Ако искате са добавите блясък, изберете модел с декорация от камъни. Ако пък предпочитате да заложите на класиката - черен модел винаги ще е правилен избор. Разгледайте разнообразни предложения и изберете своя модел на https://obuvki.bg/c/damski/obuvki/mokasini.

Какъв модел дамски мокасини да избера?

1. Класически мокасини

Това са мокасини с равна подметка и заоблен връх. Обикновено класическите дамски мокасини варират от обикновени модели в стандартни неутрални цветове до чифтове, украсени с метални елементи, пискюли, катарами и др. Модерните мокасини също вече се предлагат в различни десени, включително животински щампи (имитиращи змийска кожа, леопард и др.), флорални мотиви, на точки и други. Ако се колебаете какъв цвят да изберете, запомнете, че многоцветните обувки се комбинират добре с едноцветни дрехи. И обратното - едноцветен тоалет, може да съчетаете с мокасини в смел и нестрандартен дизайн.

2. Хибридни мокасини

Тяхната визия съчетава в себе си мокасината и обувката на равна подметка. Това ги прави подходящо решение за офисната ви визия, когато търсите удобство и стил. Разбира се, с чифт дънки лесно ще ги превърнете в правилната обувка за свободното ви време.

3. Мокасини на ток

Tова е обувка за тези от вас, които харесват визията на мокасината, съчетана от елегантността на тока. Обикновено токовете на този тип мокасини са масивни, което ги прави удобни за носене. Обувката е достатъчно широка, за да ви позволи да бъдете с нея през целия ден. Съчетайте ги с дамска чанта в правоъгълна форма за класическа визия. Още едно подходящо решение за дългия работен ден.

4. Мокасини със заострен връх

Те придават на облеклото ви елегантност, като едновременно с това с тях ще се чувствате комфортно, без да правите компромис с удобството на мокасините. Въпреки че ниските мокасини обикновено са част от ежедневното облекло, този модел, би могъл да се носи и при по-официални събития.

Мокасините са универсални обувки, които можете да обуете по различни поводи, тъй като освен, че са супер удобни, изглеждат и елегантно и шик. Дамските мокасини стоят страхотно с всякакво облекло и през всеки сезон, независимо дали изберете да ги съчетаете със скини дънки, с ленен панталон, или пък с къса пола или ефирна рокля.

www.obuvki.bg