Арета ФРАНКЛИН | Аз съм голяма жена. Имам нужда от голяма коса

От църквата на баща си до световната сцена, Арета Франклин живее в ритъма на своята душа и соул-музиката. Велика жена с божествен глас, който покорява със силата на ураган. Нейната кариера започва на 14 години с албум, наречен "Songs of Faith", а вярата превръща трудния й живот в забележително пътешествие. По пътя към любовта, водена от музиката, величествената Арета Франклин изрича своята малка молитва. На 24 март, Кралицата на соул-музиката празнува своя 73-ти рожден ден.

Aretha Franklin - I Say A Little Prayer

Да бъдеш Кралица – не става дума само за пеене. Да бъдеш Дива – пак не става дума за това. Ти трябва да правиш много, служейки на хората.

Музиката е направила много за всички нас. Тя е живо нещо, което ни води през времето – може да те върне години назад в спомените, да те заведе до онзи миг, когато се е случило нещо важно в живота ти. Музиката е окуражаваща, вдъхновяваща, силна.

Когато не съм на сцената, аз съм просто добрата съседка.

Ние всички искаме да бъдем уважавани – мъже и жени, черни и бели. Това е наше основно човешко право.

Да се откажеш от любовта е подобно да загубиш килограми от теглото си. Много по-лесно е да добавяш още, отколкото да се опитваш да се отървеш от тях.

Да бъда певица е дар от природата. Това означава, че аз използвам най-щедрия подарък на Бог, който ми е позволил да го притежавам. И съм истински щастлива.

Когато Бог те обича – има ли нещо по-добро от това?

Снимки: mtv.com, cleveland.com, stargayzing.com, celebitchy.com

24002 Преглеждания