Обичам себе си, затова си прощавам ♥ Луиз ХЕЙ и хармонията на любовта

Привличане на любовта

В безкрайността на живота, която ме обгръща, всичко е съвършено, цялостно и завършено.

Живея в хармония и равновесие с всички, които познавам.

Дълбоко в мен има един бездънен кладенец от любов.

Сега позволявам на тази любов да достигне повърхността. Тя изпълва моето сърце, моето тяло, ума ми, съзнанието ми, самата ми същност, излъчва се от мен във всички посоки и се завръща многократно по-голяма. Колкото повече обич оползотворявам и дарявам, толкова повече имам и мога да дам. Запасите са бездънни. Въздействието на любовта ме кара да се чувствам добре. Това е проява на вътрешната ми радост.

Обичам себе си,

Затова се грижа с любов за тялото си. С обич го храня с питателна храна и напитки, с любов го поддържам и обличам и то откликва с любов, преливащо от здраве и енергия.

Обичам себе си,

Затова си осигурявам удобен дом, който задоволява моите потребности, и за мен е удоволствие да бъда в него. Изпълвам стаите с вибрациите на любовта, така че всички, които влизат в тях, включително и аз, да усетят тази любов и да бъдат подхранвани от нея.

Обичам себе си,

Затова се занимавам с работа, която наистина е удоволствие за мен. Влагам в нея таланта си творческите си способности. Работя с хората и за хората, които обичам и които ме обичат, и по този начин печеля дори доходи.

Обичам себе си,

Затова моето поведение и моите мисли са наситени с любов към всички хора, защото зная, че онова, което давам, се връща при мен в по-големи размери. Привличам в моя свят само любящи хора, защото те са отражение на това, което съм.

Обичам себе си,

Затова си прощавам, напълно се освобождавам от миналото и от всички предишни преживявания и съм свободен.

Обичам себе си,

Затова живея изцяло в настоящето, чувствам, че всеки момент е хубав, и зная, че бъдещето ми е светло, радостно и сигурно. Защото аз съм любимото дете на Вселената и тя се грижи с обич за мен, сега и завинаги.

Всичко в моя свят е наред.

От: Луиз Хей, „Излекувай живота си”, изд. Кибеа
Снимка: Louise Hay

10014 Преглеждания