Съвети за самотни жени | 1938

Никога не изглеждайте отегчена, дори това да е самата истина.

FotorCreated2311

Не сме сигурни, доколко ползи е донесло това четиво на жените, дори през 1938 г. Но интригуващият подход на списание Click Photo-Parade, нагледно представя как било прието да действат самотните дамите в онези времена.

1

1. За да запазите своята привлекателност, оправяйте облеклото си в будоара. Бъдете готова за срещата, не го карайте да чака. Посрещнете го с усмивка.

2

2. Не сядайте в неудобна поза и никога не изглеждайте отегчена, дори да сте. Не е препоръчително да дъвчете дъвка, но дори да е така, правете го тихичко, със затворена уста.

3

3. Мъжете не обичат момичета, които ползват назаем техните носни кърпички и ги цапат със своето червило. Гримирайте се насаме, а не пред очите му.

4

4. Фриволните жени не са любимки на мъжете. Не говорете, докато танцувате – когато мъжът танцува, той наистина иска това.

5

5. Ако имате нужда от сутиен – сложете си. Не опъвайте ластичния колан за жартиери и внимавайте чорапите ви да не се набръчкат.

6

6. Не използвайте огледалото на колата, за да си оправяте грима. На мъжа огледалото му е необходимо за каране и той се дразни, когато се налага да се обръща назад, за да следи ситуацията.

7

7. Недейте да интимничите със своя кавалер и да го галите публично. Всяка открита проява на привързаност е израз на лош вкус и обикновено унижава или обърква мъжа.

8

8. Не се „заигравайте" с главния келнер, споделяйки му за забавленията си с други хора по друго време. Мъжете заслужават и желаят цялото ви внимание.

9

9. Не говорете за дрехи и не се опитвайте да обсъждате своята рокля с кавалера си. Наслаждавайте се и се ласкайте от своя приятел, говорейки за нещата, за които той желае да говори.

10

10. Не ставайте сантиментална и не го принуждавайте да казва нещо, което не иска, играейки си с неговите емоции. Мъжете не обичат сълзите, особено на публични места.

11

11. Не пийте твърде много - мъжът очаква от вас да запазите достойнството си през цялата вечер. Пиенето може да помогне на някои момичета да изглеждат по-умни, но повечето оглупяват от алкохола.

12

13

12. Не се впускайте в дръзки разговори с други мъже. Последната стъпка е да припаднете от твърде многото ликьор. Резултатът може да бъде никога повече да не ви поканят на среща.

Източник | Mashable

7213 Преглеждания