За webstage.bg

Създадохме WEB Stageкато виртуална сцена на живота, на която каним всички вас.

WEB Stage е трибуна, сцена, естрада... , на която се вплитат красивите и зрелищни етюди от живота с полезните, поучителни и опознавателни роли от всичките му нюанси и превъплъщения.

Добре дошли на страниците на нашето онлайн списание, което търси и намира красивото, споделя доброто, вслушва се в мъдрото, подкрепя новото и дава дума на герои и истории с душа.

WEB Stage е електронна медия, която вярва в силата на словото, в думите, които осветяват живота ни с надежда. Затова поставяме акцент на авторите, разписали се във Вечността, на хората, оставили своя мъдър завет във времето.

Ние вярваме в любовта, в бъдещето, в нашите деца. Затова споделяме с вас всичко за отношенията, възпитанието, родителството и детството.

Искаме да ви запознаем с красотата на близки и далечни кътчета, с изкуството на известни и непознати творци, с капризите на модата и висотите на спорта, да ви предложим интересни и полезни здравни съвети.

WEB Stage е мястото, където всеки може да открие или преоткрие себе си, да научи нещо повече, да се забавлява и съзерцава.

Ще се радваме ако можем да ви подарим и вдъхновение, за да творим заедно.

Email adress: webstage.bg@gmail.com
Телефон: + 359 878 666618

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност