Най-малкият полезен лъч в хиромантията

Линията на сърцето може много да разкаже за това, как градите отношения с другите хора, кое ви прави раздразнителни, кое е най-важно за вас в живота. Погледнете дясната си длан. Този деликатен сърдечен лъч започва под показалеца или средния пръст /или между двата пръста/ и се простира до края на дланта под нивото на малкия пръст.

2

Вариант А
Ако вашата сърдечна линия започва под средния пръст, вие сте роден лидер - амбициозен, независим и умен човек. Притежавате всички качества, за да оцените правилно дадена ситуация и да вземете вярното решение. От друга страна, в отношенията си с останалите хора, вие често сте резервирани, хладни и не много чувствителни. Често ви наричат коравосърдечни.

Вариант В
Ако вашата сърдечна линия започва между средния пръст и показалеца, вие сте добър и неконфликтен човек. Някои ви считат за твърде предпазливи, други смятат, че сте нерешителни. Но и едните, и другите знаят, че на вас може да се разчита. И винаги искат от вас съвет, как да постъпят в трудна ситуация. Вашата основна черта на характера е, че винаги и във всичко искате да се опрете на здравия разум.

Вариант С
Ако тази линия започва под вашия показалец, вие сте идеалния стратег и тактик. Обичате да обсъждате големи идеи и да строите грандиозни планове. Мнозина ви считат за перфекционист и оптимист, а вие намирате себе си за реалист.

Вариант D
Ако линията на сърцето при вас започва между показалеца и палеца, вие сте изключително търпелив човек, нежен, грижовен, отговорен. За вас най-важно е да живеете в хармония и да имате добри отношения с останалите хора. На това е изграден животът ви.

3 4

Източник ~ idealistrevolution.org