Ето какво разкриват за личността ви дължината на пръстите ви

 

1

Кой би помислил, че можете да научите много за човека срещу вас, ако погледнете дължината на пръстите на дланите му? По-надолу в статията ще видите три различни варианта на ръката - А, В, C. С всяка една – безименния, средния и показалеца са с различна дължина (или някои от тях с еднаква). Опитайте със себе си - поставете лявата си ръка нагоре и разберете кой вариант най-много се доближава до вас.

2

А) Очарователни и прагматичени хора
Хората, на чиито безименният пръст е по-дълъг от показалеца, са очарователни и неустоими, но до известна степен. В следствие на своята увереност и умелото използване на всепризнатия им чар, тези хора са склонни да поемат повече рискове - черта, която често им се отплаща щедро. Някой би казал, че това са до известна степен агресивни хора, създаващи проблеми, но тъй като те добре знаят какво искат, защо да не го постигнат? Тяхната прагматичност върви ръка за ръка с последствията от постъпките им, за които те не се страхуват да носят отговорност. Тези хора не се притесняват да говорят за себе. Освен това, те могат да бъдат изключително състрадателни и перфектното за тях професионално поприще е да бъдат учени, инженери, войници или изпълнителни директори на компании (CEO).

3

B) Уверени, хора на действието
Хора с по-къси безименни пръсти от показалците са уверени, или т.нар. – хора на действието. Едновременно с това, те обичат самотата, в която да работят и да постигат целите, които са си поставили, но това със сигурност не означава, че са интровертни. Те са целево ориентирани и не обичат да бъдат обезпокоявани. Те ценят това, което имат, но често са жадни за още. Изобретателни, уравновесени и уверени, тези хората са създадени, за да държат юздите. Идеалната работа за тях би била като политици, автори на книги за самопомощ или учители.

4

C) Пацифисти и добри комуникатори
Възможно е хората винаги да споделят и най-дълбоките си тайни пред представителите на вариант "C", дори и да не ги познават много добре. Те са балансирани, склонни да слушат повече от колкото да говорят, и хората са привлечени от това им качество. Тайната да бъдат толкова търсена компания е в това, че те карат другите да се чувстват утеши и ценени, когато имат нужда от това. Те са спокойни, състрадателени, топли хора и избягват всякакви конфликти. Хора, с равни по дължина безименен и показалец, са организирани и не искат нищо друго, освен да се разбират с околните. Те са верни в отношенията си, нежни и грижовни партньори, но внимавайте: този тип хора имат огнена сърцевина, която, докато подтискат с ежедневни активности, може да бъде опасна, ако се освободи. Те могат да бъдат пацифисти, но по-добре е да стоите откъм добрата им страна. Хората от този тип носят баланса дълбоко в себе си и професиите подходящи за тях са медицински или социални работници, и терапевти.

Източник: idealistrevolution.org

9508 Преглеждания