(Signs of the zodiac, 16 century, unknown author)

ОВЕН
Овенът ще се справи. С всяка неприятност и проблем. Сам, гордо и мълчаливо.

ТЕЛЕЦ
Телецът ще се справи. После ще разкаже на всички. Всичко. А за да се застрахова – ще го сподели и в медиите. За да е ясно на абсолютно всички.

БЛИЗНАЦИ
Те ще ги прехвълят на друг. Ще се постараят да ги „метнат" на Овните и ако те не се съгласят със всичко, ще се насочат към Стрелците.

РАК
Той започва да се оплаква предварително и ако искате да спре, някой трябва да вземе неговите проблемите, заедно с тъжните му сополи и ридания. Ако никой не го направи, Ракът прекрасно ще се прави и сам. А какъв е бил проблемът, на никой изобщо не става ясно.

ЛЪВ
Лъвът ще уведоми всички. Ще се справи сам. Ще се поклони, ще приеме поднесените му цветя, ще даде автограф и ще се отдалечи.

ДЕВА
Девата ще се разстрои. Особено, ако не е „планирала" този проблем. Девата ще се замисли. Ще намери решение. Ще си направи изводи.

ВЕЗНИ
Везните ще „измерят" проблема. Ще го претеглят отново. Ще стигнат до извод, че това е твърде тежко и си заслужава да бъде кооперирано с някой Лъв или Овен. При опит да стоварят проблема на Девата ще ударят на камък. При нея проблемите идват само по предварително разсписание.

СКОРПИОН
Скорпионът ще се взре. После весело ще каже „Хм, някакъв си проблем!" и ще го отметне.

СТРЕЛЕЦ
Стрелецът ще се разстрои. После ще се развесели. После дълго ще се смее над себе си и неприятностите, спомняйки си за останалите си житейски несгоди. После ще разкаже на всички наоколо и ще забрави. Ако проблемът не се реши от само себе си, Стрелецът скоро ще споразумее да го разреши с някой Лъв.

КОЗИРОГ
Той ще се опита веднага да се откаже от неприятностите, заявявайки че не ги иска. В 90% от случаите това проработва. Ако съвсем не проработи, Козирогът ще разреши всичко в най-добър вариант. И обезателно за чужда сметка.

ВОДОЛЕЙ
Той радостно ще започне да изучава неприятностите. После ще напише книга. Ако вече е имал подобни проблеми, ще му стане скучно и ще потърси Близнаците. От това, неприятностите, така или иначе, няма да се решат сами, но пък ще им бъде весело.

РИБИ
За разлика от Рака, Рибите плачат тихичко. Затова неприятностите при тях са вечни, те си ги решават сами, никой не им помага, а те вече и не очакват някой да го направи.

По материал на Cluber.com.ua
Изображение: Signs of the zodiac, 16 century, unknown author, commons.wikimedia.org