mustafa soydan astro illustrations aries

ОВЕН
Овенът ще се справи. С всяка неприятност и проблем. Сам, гордо и мълчаливо.

mustafa soydan astro illustrations taurus

ТЕЛЕЦ
Телецът ще се справи. После ще разкаже на всички. Всичко. А за да се застрахова – ще го сподели и в медиите. За да е ясно на абсолютно всички.

mustafa soydan astro illustrations gemini

БЛИЗНАЦИ
Те ще ги прехвълят на друг. Ще се постараят да ги „метнат" на Овните и ако те не се съгласят със всичко, ще се насочат към Стрелците.

mustafa soydan astro illustrations cancer

РАК
Той започва да се оплаква предварително и ако искате да спре, някой трябва да вземе неговите проблемите, заедно с тъжните му сополи и ридания. Ако никой не го направи, Ракът прекрасно ще се прави и сам. А какъв е бил проблемът, на никой изобщо не става ясно.

mustafa soydan astro illustrations leo

ЛЪВ
Лъвът ще уведоми всички. Ще се справи сам. Ще се поклони, ще приеме поднесените му цветя, ще даде автограф и ще се отдалечи.

mustafa soydan astro illustrations virgo

ДЕВА
Девата ще се разстрои. Особено, ако не е „планирала" този проблем. Девата ще се замисли. Ще намери решение. Ще си направи изводи.

mustafa soydan astro illustrations libra

ВЕЗНИ
Везните ще „измерят" проблема. Ще го претеглят отново. Ще стигнат до извод, че това е твърде тежко и си заслужава да бъде кооперирано с някой Лъв или Овен. При опит да стоварят проблема на Девата ще ударят на камък. При нея проблемите идват само по предварително разсписание.

mustafa soydan astro illustrations scorpio

СКОРПИОН
Скорпионът ще се взре. После весело ще каже „Хм, някакъв си проблем!" и ще го отметне.

mustafa soydan astro illustrations sagittarius

СТРЕЛЕЦ
Стрелецът ще се разстрои. После ще се развесели. После дълго ще се смее над себе си и неприятностите, спомняйки си за останалите си житейски несгоди. После ще разкаже на всички наоколо и ще забрави. Ако проблемът не се реши от само себе си, Стрелецът скоро ще споразумее да го разреши с някой Лъв.

mustafa soydan astro illustrations capricorn

КОЗИРОГ
Той ще се опита веднага да се откаже от неприятностите, заявявайки че не ги иска. В 90% от случаите това проработва. Ако съвсем не проработи, Козирогът ще разреши всичко в най-добър вариант. И обезателно за чужда сметка.

mustafa soydan astro illustrations aquarius

ВОДОЛЕЙ
Той радостно ще започне да изучава неприятностите. После ще напише книга. Ако вече е имал подобни проблеми, ще му стане скучно и ще потърси Близнаците. От това, неприятностите, така или иначе, няма да се решат сами, но пък ще им бъде весело.

mustafa soydan astro illustrations pisces

РИБИ
За разлика от Рака, Рибите плачат тихичко. Затова неприятностите при тях са вечни, те си ги решават сами, никой не им помага, а те вече и не очакват някой да го направи.

По материал на Cluber.com.ua
Илюстрации ~ Mustafa Soydan