На осми февруари 2016 година започва годината на Огнената Маймуна – динамичен, интелигентен и одухотворен период ни очаква.
Ексцентрична, ловка, интуитивна, капризна и непредсказуема – такива са характерните черти на символът на идващата година според Китайския календар. През годината на Огнената маймуна хората могат да се сблъскат с неочаквани претенции и емоционални критики. Маймуната е твърде изобретателна и винаги защитава своите интереси, използвайки основното си оръжие – хуморът.
Хората не трябва да разчитат само на късмета, нужно е да работят целенасочено за постигане на своите цели и мечти. Важно е да не си създават сами неприятности. Това не е годината на големите планове и глобални промени.
Според източния хороскоп, Огнената маймуна обича дома и семейството, тя носи любов, топли емоции и страст. 2016 година ще бъде добра за създаване на семейство и ще е наситена с приятни изживявания и близост.
Година за пътешествия, авантюри, любопитни открития. Маймуната насърчава отношенията и комуникацията между хората, дарява с хумор и остроумие, и ни помага да общуваме с лекота.

Прогноза за останалите знаци в годината на Огнената маймуна:

Вълнуваща година за Петел и Кон – подходящите ситуации изобилстват. Насладете се на стимулирането.

Невероятна година за Плъх, Дракон, Маймуна – носи чар и увереност. Нестабилна, но динамична година.

Положителна година за Коза, Заек и Вол – подобрение във всички области на живота. Напредък.

Сложна година за Тигър, Змия, Свине, Кучета – обективността ще носи най-добри резултати.

Нека идващата 2016-та година бъде ярка и вълнуваща за всички! И не забравяйте да украсите дома си с малка симпатична маймунка за късмет.

Красиви и топли празници!

Илюстрация (заглавна) ~ fanpop.com