Какво разкрива за вашата личност позата, в която спите?

Този прост тест може лесно да разкрие много голяма част от истинската ви същност. Разгледайте снимката по-долу и изберете позицията, която най-често заемате по време на сън.

1. Ако не можете да спите без да свивате краката в коленете си настрани, означава, че сте спокоен и надежден човек. Не е лесно да бъдете обиден и не се страхувате от бъдещето. Усмихвате се дори през най-мрачните зимни утрини и можете да се адаптирате без проблем към всички промени, които неизменно се случват в живота ви.

2. Да спите предимно в ембрионална поза, говори, че чувствате необходимост от защита, разбиране и съчувствие. Човек застава в тази поза, когато се опитва да се откъсне от проблемите, с които се сблъсква в света около себе си. Най-доброто за вас би било, ако започнете да изразявате себе си – било като започнете да рисувате картини, да се запишете на танци или стартирате свой собствен блог.

3. Ако спите, лежейки по корем, а ръцете и краката ви стърчат, то вие сте роден лидер. Импулсивни сте и охотно поемате инициативата, като винаги държите в ред и личния, и професионалния си живот. Най-вероятно обичате да планирате всичко предварително и не сте голям почитател на изненадите. Упоритостта ви и чувството ви за отговорност ви помагат да постигате големи успехи.

4. Ако спите, лежейки по гръб, най-вероятно сте позитивен човек, който обича живота, свикнал е да бъде център на внимание и умее да се наслаждава на добра компания. Работите упорито и настойчиво, и по един рационален начин обичате винаги да казвате истината. Хората, които спят в тази поза обикновено имат много ярко изразена и силна индивидуалност.

5. Ако спите като войник на пост, лежейки по гръб с ръце допрени до тялото, тогава вие вероятно сте добре приспособим човек, който ясно знае какви са целите в живота му и целенасочено се стреми да ги постигне. Тази поза показва, че сте строг, педантичен и взискателен, но изискванията предявявате най-вече към себе си.

6. Ако спите като чапла, с повдигнат един крак, тогава шансовете да сте непредсказуема личност, са много големи. Настроението ви може да се променя толкова бързо, че да побъркате околните и често сте готови за всякакви видове приключения. Нерядко ви е трудно да вземете решение и да направите избор. В работата и в живота, като цяло, предпочитате стабилността, спокойствието и тишината.

А ако спите в най-различни пози, а не само в една, това е знак, че сте многостранна личност, притежаваща скрити дълбини, които дори самите вие не сте способни все още да разберете.

Източник: brightside.me
Изображения: mynextmattress.co.uk, brightside.me

6900 Преглеждания