ИСТИНСКАТА ти същност според сбора на името и датата ти на раждане

Древна формула за името и рождения ден разкрива каква е истинската ти същност.

Според една стара теория, идваща от Тибет, рождената дата и личното име на човек, предопределят неговия характер и съдба. Тибетските мъдреци са открили, че сборът от цифрите на рождения ни ден и тези на името, силно влияят върху нашето самосъзнание и на подсъзнателно ниво поставят основите на личностното ни развитие, и възприятията ни за света. За да разберете, кое е вашето лично число, според тибетските вярвания и как то присъства в живота ви, трябва само да направите една проста калкулация. Съберете всички цифри от рождената си дата и тези на името си, и редуцирайте сбора до едноцифрен.

Пример: (Рожден ден: 09. 12. 1988г.) 9+1+2+1+9+8+8 + (Име: Петя) 7+6+1+3 = 55 = 5+5 =10 = 1+0 = 1

За да проверите на коя цифра съответстват буквите от името ви и да пресметнете техния сбор, вижте таблицата по-долу.

table123

Сбор 1
Вие сте горда, уверена, самостоятелна и изключително независима натура, притежаваща висок интелект и здрав разум. Родени сте да бъдете лидери, но в същото време сте нежни и добронамерени хора, готови на всичко за своите близки. Не сте способни да нараните и муха, защото притежавате огромно сърце. Ако обаче някой се опита да ви дръпне юздите или да ви принуди да живеете според нечии чужди правила, това ще ви направи изключително напрегнати и дори избухливи. Вие не обичате да следвате коловози, не и различни от тези, които сами сте си изградили. Трудно се побирате в затворени кръгове, на вас ви трябва пространство и свобода, за да се чувствате истински щастливи и да разгърнете целия си потенциал.

Сбор 2
Невероятно равновесие между ум и тяло – тези хора притежават изключителен чар и същевременно са ужасно умни и находчиви. Винаги привличат вниманието върху себе си. Имат един недостатък – обичат безрезервно и понякога това ги прави да изглеждат наивни. Благородни личности, които са пример за толерантно отношение и великодушие. Тяхното съзнание е толкова необятно, че те често излизат извън щрихите на „нормалното" и мнозина ги смятат за странници, принадлежащи на чужди светове.

Сбор 3
Идеалисти с много приятен и благ характер. Творческа натура, която хората обичат. За вас са важни духовните, а не материалните неща. И така трябва да бъде, не бива да се отклонявате от същността си. Защото имате задачата да припомняте за ценностите, които много от нас забравят. Способни сте да заредите всеки с позитивна емоция. В същото време сте много самоуверени и интуитивни. Рядко се проваляте в начинанията си.

Сбор 4
Съвършен баланс между духовно и физическо. Знаете как и кога да бъдете прагматични и кога позитивни. Вие сте особено последователни в действията и сте от онези, на които може да се разчита за всичко. Вашата дума е закон! Мнозина ви завиждат за амбицията и равновесието между здравия разум и чувствата. Вие никога не бихте играли нечестно в името на победата, за вас това е недостойно, а вие ненавиждате недостойните неща.

Сбор 5
Неповторими оптимисти! Това са от онези личности, които незнайно откъде винаги намират сили в себе си, за да преодолеят трудностите и да продължат напред без травми и лоши спомени. Също така не обичат статичността. Винаги трябва да се движат, да опознават, на изследват... да им се случва нещо ново. Това ги прави и особено адаптивни към промените. Не са от онези, които живеят в миналото, напротив! Винаги вървят напред и са готови да посрещнат всяко следващо предизвикателство в живота си.

Сбор 6
Рядко срещани типажи – могат да са невероятно нежни и мили, и в същото време непоколебими и решителни. Понякога се отчайват, но успеят ли да намерят смисъл, те са готови на всичко, за да направят и невъзможното. Това, което ви зарежда, е уюта и спокойствието. Затова партньорът до вас трябва да е спокоен човек.

Сбор 7
Тези хора се отличават с една необичайна улегналост и мъдрост. Те са здраво стъпили на земята и знаят отлично кое каква цена си заслужава. Не обичат хазартните решения, предпочитат да обмислят добре стратегията си преди да действат. Според някои това ги прави нерешителни, но истината е, че те винаги са една крачка преди другите. Понякога оставят впечатление, че са твърде надменни, но и това не е съвсем така – просто са изключително уравновесени. Не се доверявате лесно, но ако един човек държи на вас, той ще разбие стените и ще навлезе в емоционалната ви същност.

Сбор 8
Вие сте роден психолог! Умеете да разчитате хората като отворена книга и да анализирате безпогрешно всяка ситуация. Притежавате вроден нюх за нещата и шестото ви чувство рядко ви подвежда. Освен това се отличавате и с много силна воля и дух. Проблемът е, че понякога сте склонни да бъдете егоисти, но като цяло сте добродушни и състрадателни.

Сбор 9
Вие сте усвоили до съвършенство висшия пилотаж на манипулацията! Хитри, остроумни и много уравновесени. Е, всеки човек има своите изблици, но при вас те са сведени до минимум, защото преди да избухнете бързата ви мисъл вече е преценила какво бихте изгубили и какво бихте спечелили от това. В същото време не сте лош човек, дори напротив! Не сте лукави и подмолни. Когато обичате се раздавате до последно, а за приятел в нужда ще сторите и невъзможното.

33887 Преглеждания