Импулсивност, коварство, непредсказуемост. Представителите на някои астрологични знаци често награждават останалите с подобни реакции. Астролозите определиха коя е най-сложната за общуване зодиакална петорка и топ-лидерите, с които по-добре да не влизаме в спор.

КОЗИРОГ

Пето място за главното К, което означава Крал. Така с една дума можем да  опишем представителите на този знак. Козирозите искрено вярват, че са короновани особи и че тяхната дума е закон. Нарушилите простото правило, да не чакат милост.

Козирозите предпочитат да общуват с тези, които са достойни за високото им положение. И не е чудно, че този кръг е малък, защото няма чак толкова знатни особи на тоя свят.

Тези хора никой не може да ги застави да направят нещо против волята си. Те дори няма да слушат, а в най-добрия случай – ще ви отвърнат твърдо с „Не!” без да пояснят причината за своя отказ. Това просто не е кралско дело.

ВОДОЛЕЙ

Удивително, но факт: на 4-то място застават интелектуалците Водолеи. Те са умни, разсъдливи, умеят да пресмятат всеки ход по пътя към поставената цел. Но пороят от позитивните им качества често се превръща в деспотичност и воля да налагат своето мнение на всички.

Натрупаният богат опит и целеустременост могат да изиграят лоша шега на Водолеите, защото те престават да се вслушват в мнението дори на най-близките си хора.

Водолеите не смятат за срамно дело да прехвърлят вината на някого, за да оправдаят себе си.

БЛИЗНАЦИ

Трето място за най-непредсказуемите - Близнаци. Сега са игриви и безгрижни като деца, а след секунда са надянали маската на безразличието. Пътят от топлото дружелюбно чувство до надменната хладина, Близнаците преодоляват за един миг. Дали ви протягат ръка или ви подлагат крак – това дори самите те не знаят.

С тях винаги трябва да сте нащрек и да надеждно да укрепите уязвимите си места. Ако Близнаците узнаят за тях, обезателно ще ви ударят точно там. По степен на коварство, те са първи сред първите.

ОВЕН

Второ място за Овните. Тяхната стихия е огнена. Да горят мостове, да опропастяват отношения, градени с десетилетия – на това са способни за секунди.

Живеят по устав от две точки. Първа – Овенът винаги и прав. Втора – ако Овенът не е прав, виж първа точка.

Ако във вашето обкръжение има представители на този знак, запасете се с търпение и бъдете готови да признавате правотата им по всяко време и за всичко.

СКОРПИОН

Лидерите по рейтинг. Те имат жестоко отношение към света, супер его и отмъстителен характер. Не могат да живеят без да ви ужилят.

80% техният гняв е насочен към околните, а само 20% – към самите тях. Изключително изискващ към себе си и околните знак. Притежател на силна интуиция, който вярва, че няма невъзможни неща. Да застанеш на пътя на Скорпион – това е най-простият начин за самоубийство.

За онези, които му пречат, Скорпионът винаги има солидни запаси от насрещни удари. Той ще ги ужили с особено удоволствие и ще продължи нататък, без дори да се обърне.

Източник: cluber.com.ua
Изображения:  Ramani Astro Art (Diana Petrulyte Rodriguez Urbizt)