Астрологията е наука интересна и полезна. Особено, когато иде реч за отношенията. Повечето звездни подсказки имат за цел да внесат лекота и разбирателство в диалога между жените и мъжете. С кого сте най-съвместими и с кого е по-добре да бъдете нащрек? Е, всичко е въпрос на опит, но по-добре подготвени, отколкото наивни.

Следващият текст, основан на зодиакалните особености на любимия мъж, ще даде на жените ясна композиция за фразите, които по-добре да пестят в негово присъствие.

ВЕЗНИ

 „Не искам да вземам никакви решения. Може ли да прехвърля тази отговорност на теб!?”

Мъжът Везни по правило е много уравновесен човек. Той обича да остава неутрален в повечето ситуации и умело приема решения, изискващи неутралитет.

Често мъжете Везни са прекрасни съдии и посредници в разрешаването на конфликтни ситуации. Но на него не му се нрави да се люлее от една крайност в друга. Подобна нестабилност може да наруши любимия му баланс и да  доведе до нежелан дискомфорт.

При избор на партньор, той иска да открие жена, която да бъде негов верен приятел и съратник. Той има нужда от човек, на когото може да се довери. В отговор, с готовност предлага същата стабилна подкрепа.

Мъжете Везни не се опитват да бъдат твърде доминиращи, или пък точно обратното – покорни. Те просто се стараят да решават проблемите, съобразявайки се с конкретната ситуация. Подобна златна среда те търсят и у жената. Мъжът Везни не иска да взема всички решения и няма желание да се товари с всички проблеми.

Предлагайки на мъжа Везни да решава проблемите и да взема решения вместо вас, вие добавяте доста минуси в своята сметка. Ако не сте открили онази деликатна златна среда и не ви е грижа за демократичния подход към житието и битието, то мъжът Везни не е съвсем по ваш аршин.

Източник: infoniac.ru
Изображение(заглавно): Lovers by Pál Szinyei Merse, 1870