„Това между нас не е нищо сериозно – просто игра”

(Caspar David Friedrich - On the Sailing Boat, between 1818 and 1820)

Ако имате любим Козирог, трябва да ви е пределно ясно, че този мъж е сериозно настроен към отношенията ви и очаква същото от жената, която е избрал.

Няма да е лесно да открие сърцето си. Козирогът има нужда от повече време, за да повярва и да се довери на избраницата си. Затова неговата отдаденост идва едва след като почувства, че действително може да разчита на своята втора половинка.

Ако успеете да завоювате доверието на мъжа Козирог, може да се поздравите с това, че доста ви е провървяло. Неговата преданост към вас ще бъде безгранична. Стига разбира се, да не злоупотребите с нея – тогава ще е страшно.

Ако в даден момент Козирогът усети, че сериозното отношение към него и връзката помежду ви е мираж, той веднага ще вземе мерки. Ако имате смелостта да признаете, че всичко, което искате е просто лековата афера и забавление – това е краят на играта ви с мъжа Козирог.

Търсите мимолетни развлечения и забежки? Тогава стойте далеч от този тип – той не е предназначен за подобни цели. Козирогът е като скала, в която се разплискват игривите вълни, а грижовните птиците намират потайни местенца да свият гнездо.

Източник: infoniac.ru
Картина(заглавна): „Wanderer above the Sea of Fog”, 1819,  Caspar David Friedrich