„Престани да витаеш в облаците, започни най-сетне да вършиш нещо!”

(Melancholy, 1892, Edvard Munch)

Ако си имате работа с мъж Риби, навярно вече знаете, че той е чувствителна и лесно ранима душа. Този мъж е дълбоко свързан със своите емоции и нищо чудно тъкмо по тази причина да сте се влюбили в него.

Партньор, който е способен да изпитва силни чувства и с лекота да чете и разбира вашите, е наистина желан партньор. Чувствеността в отношенията несъмнено е ценна подправка.

Талантливи, енигматични, меланхолични – повечето Риби съвсем естествено съчетават живота с творчеството. За мнозина от тях музиката, писането и актьорското майсторство се вливат в потока на ежедневието и се превръщат в истинско призвание.

Тъкмо заради необятните дълбини на своя характер, мъжете Риби често потъват в себе си и забравят за останалия свят. Те имат нужда да обсъдят насаме и в тишина собствените си преживявания, новите си идеи, нещата, които истински са ги развълнували. Техният ум е като платно, а мислите им – като бои, с които рисуват красиви картини.

Ако заявите на своя любим мъж от зодия Риби, че неговите мечти и високи идеали са напразна загуба на време, и е крайно време да се хване в ръце и най-сетне да почне да действа, със сигурност ще го нараните и обидите дълбоко.

Той приема твърде присърце думите на хората, които обича и ще е трудно да върнете отново загубеното му доверие.

Източник: infoniac.ru
Картина: „Melancholy”, Edvard Munch, 1894-96, Bergen Kunstmuseum, Bergen