Годината на Металния Плъх 2020 ♥ Високосна, любовна, успешна за честните и амбициозни хора

През 2020 година финансовата сфера ще бъде най-активна, затова късметът ще се усмихне на онези, които искат да се замогнат.

2020 година ще премине под знака на металния Плъх, който по своята природа е реалист. Той е трудолюбив и съобразителен, способен да се адаптира към променящите се обстоятелства, обаче предпочита комфорта и уюта. Присъща му е агресивност, ако засягат личните му интереси, но като цяло покровителят на годината е доста доброжелателен.

През 2020 година според хороскопа е важно внимателно да се следи околния свят, да се забелязват и най-малките промени и детайли, които могат да помогнат да се избегнат неприятностите и да се открие ключа към успеха. На специално отношение от страна на покровителя на годината ще бъдат смелите и амбициозни хора, пълни с енергия и желание да постигнат поставените цели по честен начин. 

В началото на годината, за да умилостивим Плъха, ще е нужно да проявяваме активност и да открием целта, която ще стане пътеводната звезда към щастието. Залог за успех през 2020 година ще бъде умението да се вземат нестандартни решения, следвайки доводите на разума и логиката, а не разчитайки на моментни пориви. Промените могат да касаят работата, статуса и дори мирогледа. Мнозина ще съумеят да изпълнят заветните си желания, ако не стоят със скръстени ръце и успеят да се откажат от остарели идеи. 

Покровителят на годината ще следи внимателно взаимоотношенията между хората, защото Плъхът цени много семейните и приятелски връзки. Конфликти, предателство и измама няма да доведат до нищо добро.

През 2020 година финансовата сфера ще бъде най-активна, затова късметът ще се усмихне на онези, които искат да се замогнат. Това не означава, че богатството ще "падне от небето", нали за да печели човек, трябва да работи, да търси и намира пътища за развитие.

2020 година ще бъде високосна, но въпреки това не по-малко подходяща за сключване на брак. На влюбените, сигурни в своите чувства, годината на Плъха ще подари щастлив семеен живот. Освен това, през 2020 година може да се мисли и за увеличаване на семейството - дългоочакваните наследници - момченца и момиченца ще бъдат любимците на Плъха и той ще се погрижи за мъничетата, родени в неговата година. Влиянието на стихията на Метала също ще помогне на дечицата - те ще бъдат здрави и силни физически и духовно, което в бъдеще ще им помогне бързо да стъпят на краката си. 

Проблеми очакват онези, които решат да използват лъжи и измами и се опитват да постигнат целите си чрез хитрост. Хората с нечиста съвест ги очакват много трудности и неприятности. 

През 2020 година ще има немалко трудности, всякакви проблеми обаче ще бъдат решавани, ако винаги имате резервен план и вярвате в успеха. 

Астролозите препоръчват да поддържате физическа активност, която ще помогне да се освобождавате от излишната енергия. Сили ще имате предостатъчно, което означава, че бъдещата година може да стане една от най-добрите по отношение на изпълнението на желанията и постигането на заветни цели. 

Късмет!

Източник: margaritta.net
Изображение: unsplash.com

131865 Преглеждания