Аз съм силна и го зная ♥ Жена със Слънце в ОВЕН

Лукреция Борджия, Катерина Медичи, Мая Анджелоу, Арета Франклин, Габриела Мистрал, Клаудия Кардинале, Били Холидей, Селин Дион, Ема Томпсън, Лейди Гага - жени, сътворени от огън и страст.

(Judith with the Head of Holofernes, by Francesco del Cairo, c. 1633-1637, John and Mable Ringling Museum of Art - Sarasota, FL)

Аз съм силна и го зная. За мен най-важните неща са силата, властта и успеха. Липсата им ми създава проблеми. Мразя хленченето. Мисля бързо и действам енергично, компенсирам уязвимостта си с бързина. Да, аз съм уязвима, въпреки че изглеждам решителна. Ненавиждам чакането и необмислено се хвърлям в различни начинания. Моят оптимизъм и непосредствеността ми ме пазят от злото.

Гледам на живота като на приключение. Ентусиазмът ми е източник на сила, всяка нова ситуация ме предизвиква да изявя неподозирани способности на характера си. Устремявам се директно към същността на проблема и увличам околните в активна и успешна работа. Индивидуализмът ми ме прави пионер. Винаги преследвам своята цел.

Започвам сама, но ненавиждам да изпипвам детайлите, ето защо не очаквайте от мен да доведа нещата до край. Аз съм човек на идеята. Непрестанно търся следващото предизвикателство. Не мислете, че съм безотговорна, аз внимателно следя развитието на събитията. Пионерският ми дух и склонността към незабавно действие понякога ме правят деспотична, но аз не се тревожа от това. БЪРЗИНА е моята ключова дума. Моето мото е „Направи го сега“. 

Понякога чувствам, че единственият правилен начин е моят. Причината е, че вярвам в своите убеждения и съм готова да се боря за тях. Ако сгреша, аз се шегувам със себе си. Признавам, че съм твърдоглава, но имам силно развито чувство за хумор. При определени обстоятелства мога да се превърна в „агънце“ - докато не стана отново неспокойна и не почувствам нужда да изчезна.

Харесвам действения тип мъже, които не се плашат от потребността ми от бърза реакция. Долу бавните мъже - правя ги на пух и прах! Мъжът трябва да е мъж и да го съзнава, иначе не ме интересува. Срамежливите и чувствителните не са за мен. Аз се нуждая от непрестанна активност. С моя мъж трябва да си приличаме, трябва да сме постоянно в движение и между нас да има стабилна хармония. Ще спорим, но после ще се одобряваме, а това също е много интересно.

От: „Планетите на любовта”, М. Дж. Абади, Клодия Бейдър, изд. Хемус
Картина: Judith with the Head of Holofernes, by Francesco del Cairo, c. 1633-1637, John and Mable Ringling Museum of Art - Sarasota, FL, commons.wikimedia.org

5732 Преглеждания