За жените и питиетата

„Времето се отразява най-добре на четири неща – старото дърво е най-добро за горене, старото вино е най-хубаво за пиене, на старите приятели може да се разчита, а старите автори са най-добри за четене." ~ Франсис Бейкън

Ако питието можеше да говори, то би разказало доста за характера на дамата, която го е предпочела. И понеже питиета са за пиене, а жените често загадъчни, нека разберем, как ги описва любимата им напитка.

ЧЕРВЕНО ВИНО – запазена марка за емоционалните и страстни жени. На вид сдържани, а вътре – бушуващ ураган от чувства. Неподражаеми в опиянението си с аромат на любов и вино.

БЯЛО ВИНО  предпочитано питие за светските дами, крайно внимателни в постъпките и думите си. Те повече мислят и планират, отколкото изразяват спонтанните си чувства.

УИСКИ – питие, предпочитано от уверените в себе си жени. Те разчитат на собствените си качества, а нежността не е най-видимата им страна. Трудно е да ги заблудиш, верни в своите преценки.

ВОДКА – за жени със силна воля и твърд характер. Те не прикриват своите желания, откровени и директни в отношенията си.

КОНЯК – напитка за дами, които имат нужда от топлота, грижовност, ласка. Те копнеят да бъдат разбрани, обичани и очакват повече внимание.

ШАМПАНСКО – питие за кокетни жени, които флиртуват с живота. За тях светът е прекрасно място, изпълнено със смях и забавления, а общуването – най-приятното занимание. Непоправими оптимистки.

ТЕКИЛА – зона за екстравагантни и ексцентрични дами. Често с непредсказуем и взривоопасен характер, който води след себе си неочаквани ситуации.

РОМ & Coca Cola – любим коктейл за почитателките на експерименти. Интригуващи, загадъчни и вечно трезвени ☺. С тях никога не е скучно, а компанията им може съвсем да ви отрезви.

ДЖИН & Тоник – мили жени, които често говорят за неща, които не разбират – но с патос и разпалено. Накрая убеждават събеседника в своята правота и вдигат още една наздравица за това.

ЛИКЬОР – питие за „сладки" дами, които олицетворяват битието на живота. Те обичат дома, уюта, харесва им да бъдат отдадени на семейството си. И обичат скъпите подаръци.

БИРА – за смели жени без претенции. Отлични приятели, добри съветници. Незаменими в работата, всеотдайни.

 

НАЗДРАВЕ за всички дами!

Снимки: elle.com

18002 Преглеждания