Защо властните жени са по-добри в секса, работата и житейските отношения

(Мерил Стрийп в "Дяволът носи Prada")

Много хора мислят, че да бъде властна - това е твърде лоша характеристика за жена. Никой не обича кучките . Но такъв характер има и своите преимущества. Bossy-дамите са амбициозни и трудно правят компромиси. А това е един доста ефективен начин за справяне с живота. Дали да бъдеш властна жена е добро или лошо, преценете сами.

Тази жена не се страхува да казва онова, което мисли
Жените с характер без колебание споделят онова, което е в ума им. И считат това за правилно. Те се чувстват по-комфортно, когато изразяват своята гледна точка, вместо да я премълчават.

Те не бягат от проблемите
Властните жени не пренебрегват и заобикалят проблемите, а търсят начин да се справят с тях. Затова и имат много по-голям жизнен опит, натрупан от действия, грешки и победи.

Властността е естествена черта от характера им
Тези жени не демонстрират своята сила, те просто знаят, че я имат и винаги могат да разчитат на нея. Изглежда, че тези жени се раждат с нещо, което не всеки може да постигне в живота си.

Те са уверени в себе си
Те имат достатъчно увереност, за да отстояват своята гледна точка и защитават позицията си. Те знаят как да вземат юздите в свои ръце.

Знаят какви са способностите им и се стремят да ги развиват
Тези жени никога не се съгласяват на по-малко от това, което могат да получат и винаги са устремени към успеха. Те не спират, докато не доведат до край започнатото, не се оправдават, а искат да видят резултата.

Умеят да водят преговори
Те са успешни преговарящи, което ги прави изключително ценни в бизнеса и живота като цяло. Умеят да сключват добри сделки.

Винаги са подготвени
Те знаят своите силни страни и са готови да разрешат и излязат от всяка трудна ситуация. Тези жени трудно могат да бъдат изненадани и винаги са две стъпки по-напред от останалите.

Не следват общите правила
Всъщност те не следват ничии правила, освен своите собствени.

Те не се страхуват да ви кажат, когато грешите
Повечето хора се боят да кажат истината в очите – най-вече, за да не обидят някого. Bossy-жените са далеч от това притеснение. Те не филтрират своите думи, а говорят директно.

Те няма да ви карат да взимате трудни решения
По правило, в отношенията мъжете са тези, които се опитват да решават всички сложни казуси вместо жената. Но с властните жени нещата стоят по-просто – те са в състояние да носят своите отговорности и да взимат решения.

Те ви дават усещане за сигурност
Спомняте ли си, когато се запознахте за пръв път с нея? Навярно сте изпитали едно чувство на спокойствие и лекота. Е, така ще бъде винаги. С момичета, умеещи да носят отговорност и за себе си, е много удобно и приятно да се живее.

Те няма да ви позволяват да бъдете друг, освен себе си
Те имат нужда от истински хора до себе си. И няма да правят компромис с това. Бъдете искрени с тях и те ще бъдат най-големия ви почитател, мотиватор и поддръжник – във всяка ситуация, винаги.

Винаги са готови да опитат нещо ново
Тези жени остават любопитни цял живот. Винаги са готови да се впуснат в нови интересни занимания, които обогатяват живота им.

Те никога не се срамуват от това, което правят
И ето още един важен аскпект от отношенията им с мъжете.

Автор: Ashley Fern, "Why Bossy Girls Are Better At Sex, Lifе Relationships And Business"

7981 Преглеждания