Благотворителен театър: „ОПАКОМЕТАМОРФОЗИ“ в помощ на Лори

Нашето представление страстно спори с О-БЕЗ-ЧОВЕЧАВАНЕТО, възпламенено от силните поеми на Валери Петров и неговия рицарски, непримирим дух; защитава маргиналния човек като „свят в света”, като самоценност, която настоява за равноправно място в общежитието и пази жива паметта за това „…Че и ний сме били от рода на хвърчащите хора…”,  споделя Маргарита Младенова, режисьор на постановката.

На 2-ри декември 2015 г. представлението „ОПАКОМЕТАМОРФОЗИ“ по текстове на Валери Петров ще се играе благотворително в помощ на 20-годишната Лорина Мелева на сцената на Независим театър (София, ул. "Върбица" 12).

Лори страда от билатерална (двустранна) церебрална пареза на дясната ръка и левия крак. В момента е неподвижна и всеки опит да стъпва й носи много голяма болка. За да се промени това и за да може да ходи отново, Лори се нуждае от сложна операция в чужбина, за която е необходима сумата от близо 22 000 евро. В инициативата ръка си подават творческият екип на постановката, Театрална работилница „Сфумато“ и Независим театър.

Билетите са на цена от 8 лв. като пълната им стойност ще бъде дарена директно на Лори. Могат да бъдат закупени на касата на Независим театър (ул. Върбица 12), билетния център на НДК, всички обекти на OMV и Office 1 Superstore, както и онлайн чрез Eventim. Повече информация за събитието: Facebook или „Дари за Лори.

Всеки желаещ ще има възможност да дари допълнително средства за Лори в специални кутии, които ще бъдат поставени в театралната зала в размките на събитието. Дарения могат да бъдат превеждани и следната банкова сметка:

BGN: BG26PRCB92301025393910
EUR: BG94PRCB92301425393
BIC/SWIFT: PRCBBGSF
Титуляр: Лорина Ламброва Мелева

„ОПАКОМЕТАМОРФОЗИ“:
По Валери Петров

Сценична версия и постановка: Маргарита Младенова
Музика: Асен Аврамов
Асистенти: Албена Георгиева, Стилиян Петров, Мирослава Гоговска
Фотограф: Яна Лозева
Участват:
Августина-Калина Петкова, Александър Недков, Борис Кашев, Борислава Стратиева, Боряна Братоева, Весела Петрова, Виолета Попова, Димитър Банчев, Калоян Трифонов, Михаил Скуджов, Неда Спасова, Сотир Мелев, Станислав Кертиков, Стоил Стоянов и Явор Костов - студенти от класа на проф. Маргарита Младенова

За повече информация:
Миалена Халваджийска - 0898 787 016
Симона Гоцис - 0899 597 983
Независим театър - Каса - 089 880 82 82

6066 Преглеждания